Így lehetsz boldogabb júniusban! (1. rész)A horoszkóp három dologgal segít, hogy jobban érezd magad a bőrödben.Kos

Hagyj fel a gyűlölködéssel: Ha szeretnél boldogabb életet élni, akkor hagyj fel a gyűlölködéssel! Bocsáss meg azoknak, akik megérdemlik, és menj tovább a saját utadon!

Tanuld meg szeretni magadat: Ahhoz, hogy sokkal boldogabbnak érezd magad, önszeretetet kell gyakorolnod.

Légy türelmes: Nem kizárt, hogy kicsit többet kell várnod, de megéri, mert végül megkapod a kemény munkádért járó jutalmat. Soha ne hidd, hogy senki nem veszi észre, hogy milyen komoly erőfeszítéseket teszel!

Bika

Ne hibáztasd magad: Ha boldogabbá akarod tenni magad, akkor többé ne okold magad mindenért! Jegyezd meg, hogy egy nagyon szerethető személy vagy!

Nagy dolgokra vagy képes: Azzal is boldogabbá teheted magad, ha arra koncentrálsz, hogy nagyszerű dolgokra vagy hivatott az életben, ugyanis tudod, hogy a belső mennyivel többet ér a külsőnél.

Fogadd meg, hogy senki sem bánthat: Ha attól félsz, hogy a párkapcsolat csak fájdalmat okoz, akkor a saját boldogságod érdekében, fogadd meg, hogy téged senki sem bánthat!

Ikrek

Ne félj kimondani a szeretlek szót: A „szeretlek” távolról sem olyan ijesztő szó, mint amilyennek hiszed! Rosszul gondolod, ha szerinted sebezhetővé tesz, ha kimondod az érzéseidet.

Ne fojtsd el az érzelmeidet: Hajlamos vagy az érzelmed elrejtésére, az azok elöli menekülésre. Ezen azonban változtatnod kell, ha boldogabb szeretnél lenni! Menekülés helyett gondold át, hogy mit érzel, mert azt elhiheted, hogy hiába futsz, az érzelmeid utol fognak érni!

Dolgozz a párkapcsolatodon: Hajlamos vagy inkább hallgatni, és nem mondod el a párodnak, hogy mit érzel iránta, éppen ezért meg kell tanulnod, hogy a párkapcsolatban az egyik legfontosabb dolog a kommunikáció, a párbeszéd, és az, hogy a kedvesed tudomására hozd a valódi érzéseidet.

Rák

Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások: Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólad! Ne viselj álarcot azért, mert azt feltételezed, hogy mások nem szeretnek önmagadért, vagy mert félsz, hogy valaki hasznot húz a sebezhetőségedből! Azzal csak elveszted önmagad, ha olyannak tetteted magad, amilyen nem vagy.

Felejtsd el a bosszút: Képes vagy az életed végéig tartó haragtartásra, ám ezzel csak azt éred el, hogy egyre rosszabbul fogod érezni magad a bőrödben, a lelki békédet pedig elfelejtheted. Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor bosszú helyett meg kell tanulnod mindenkinek megbocsátani!

Ne vidd túlzásba az idegeskedést: Hajlamos vagy túlzásba esni az idegeskedéssel, és képes vagy minden lépésedet ötször átgondolni, ha pedig jelentéktelen apróságot észlelsz, akkor összeomlasz, ezért ha boldogabb életre vágysz, akkor hagyj fel az aggódással! Hagyod, hogy az élet a saját útján menjen, mert akkor te is sikeres és elégedett leszel.

Oroszlán

Azzal foglalkozz, amit szeretsz: Az életben rengeteg lehetőséged van arra, hogy azt csináld, amit szeretnél, hogy olyasmibe vágj bele, amiről eddig csak álmodni mertél!

Merj élni: Ne szalaszd el a lehetőségeket a bátortalanságoddal, vagy azzal, hogy félsz kockáztatni! Sodródj az árral és csapj le minden lehetőségre, ami szembejön!

Ne halogasd az utazást: Azzal is boldogabbá teheted magad, ha végre elmész arra a helyre, amelyről már rengetegszer lebeszélted magad. Ezt ne bonyolítsd túl, mert minden a legnagyobb rendben lesz, ha pedig mégis akadna valami probléma, akkor azt ott és akkor megoldod.

Szűz

Merd újrakezdeni: Ha boldogabb életre vágysz, akkor ne feledd, hogy az életben soha nem késő újrakezdeni! Ha boldogtalan vagy, szeretnél valami újat kipróbálni, akkor bátran vágj bele, hiszen az élet remek lehetőséget ad neked ehhez!

Ne sajnáld az időt attól, ami érdekel: Azzal is boldogabbá teheted az életedet, ha arra szánsz időt, ami érdekel!

Utazz el valahova, ahova mindig is vágytál: Tedd magad boldogabbá azzal, hogy elutazol egy olyan helyre, ahova mindig is vágytál, vagy keresd fel a bakancslistádon szereplő összes helyet!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló