Így lehetsz boldogabb júniusban! (2. rész)A horoszkóp három dologgal segít, hogy jobban érezd magad a bőrödben.Mérleg

Légy pozitívabb: Hajlamos vagy a negatív gondolkodásra, éppen ezért tanuld meg, hogy a pesszimizmussal csak azt éred el, hogy tényleg csak rossz dolgok fognak történni veled.

Fontos a felelősségvállalás: Ha boldogabb életre vágysz, akkor meg kell tanulnod felelősséget vállalni.

Ne csak álmodozz, hanem valósítsd meg a céljaidat: Ahhoz, hogy boldogabb légy az kell, hogy álmodozás helyett lépj a tettek mezejére és váltsd valóra a céljaidat!

Skorpió

Csak akkor fognak szeretni, ha te is mersz szeretni: Ha szeretnéd boldogabbá tenni magad, akkor próbáld kimondani, hogy „szeretlek”! Ne feledd, hogy ha arra vágysz, hogy szeressenek, akkor ahhoz neked is tudnod kell szeretni. Ha már ért csalódás, akkor érthető, hogy félsz a szerelemtől, ám ha védőfalat emelsz magad köré, akkor azzal megfosztod magad az igaz szerelemtől. Legyen bármilyen nehéz, mondd ki, hogy „szeretlek”!

Segíts másoknak: Az a legnagyobb jutalom a számodra, ha azt látod, hogy képes voltál segíteni másokon. A jó tetteid el fogják nyerni a méltó jutalmukat.

Szerezd meg, amit akarsz: Ha boldogabb életre vágysz, akkor ne várj a sült galambra, hanem menj, és szerezd meg azt, amit vagy akit akarsz! Hidd el, hogy felesleges egy helyben ülnöd, sajnáltatnod magad, mert ezzel nem használsz magadnak. Bátran tegyél lépéseket a célodért, mert függetlenül attól, hogy sikert érsz el, vagy sem, biztos, hogy új tapasztalatokkal fogsz gazdagodni, azokat pedig később kamatoztathatod.

Nyilas

Hallgass meg másokat: Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor meg kell tanulnod meghallgatni másokat, ugyanis előfordul, hogy valakinek nem segítségre, hanem csak figyelmes hallgatóságra van szüksége. Nem kell mindig tanácsot adnod, véleményt formálnod, mert lehet, hogy nem ezek miatt fordult hozzád valaki.

A jelennel foglalkozz: Ne aggódj folyton a jövő miatt, mert azzal csak azt éred el, hogy nem foglalkozol a jelennel!

Ne legyen mindig tiéd az utolsó szó: Azt akarod, hogy mindig a tied legyen az utolsó szó, pedig jobb lenne, ha néha engednél.

Bak

Ne támassz túl magas elvárásokat magad elé: Ha boldogabb életre vágysz, akkor ne légy szigorú magaddal! Fogadd el, hogy te sem lehetsz egyszerre több helyen, nem oldhatsz meg minden problémát Hajlamos vagy túl magas elvárásokat támasztani saját magaddal szemben, ezért ne keseredj el, ha nem felelsz meg azoknak! Tűzz ki magad elé reálisabb célokat, és amikor azokat elérted, akkor emelheted a tétet.

Ne rejtsd el az érzelmeidet: Hajlamos vagy keménynek mutatni magad, ám erről le kell szoknod, ha boldogabb szeretnél leni! Többé ne csinálj úgy, mintha téged semmi sem érintene meg, mert az nem egyáltalán nem gyengeség, ha kimutatod az érzéseidet.

Merj szerelmes lenni: Ha boldogabb szeretnél lenni, akkor ne tartsd távol magad a szerelemtől, még akkor se, ha már sok csalódás ért, és emiatt félsz újra szerelmesnek lenni.

Vízöntő

Szakíts azokkal, akik csak érdekből vannak veled: Körülötted mindig akadnak, akik csak érdekből keresik a társaságodat, manipulálni próbálnak, vagy rosszindulatúak veled. Próbálj rájönni, hogy kik ezek a személyek és szabadulj meg tőlük!

Találd meg azt, ami igazán érdekel: Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor keresd meg azt, ami igazán érdekel! Éld az életedet úgy, ahogy megérdemeled!

Ne csak másokkal törődj: Hajlamos vagy arra, hogy mindig másokra gondolj, az ő problémájukra keresel megoldásokat, és minden tekintetben önmagad elé helyezed a többieket. Ha boldogabb szeretnél lenni, akkor változtass ezen!

Halak

Ne szürkülj bele a mindennapokba: Ne hagyd, hogy a rutin megszokottá váljon az életedben! Az új helyett ne válaszd a megszokottat, hanem mert változtatni!

Ne tégy folyton mások kedvére: Ne feledd, hogy neked sem kell mindig mások kedvében járnod!

Az exed már a múlté: Fogadd meg, hogy az exed a múltad része, és felesleges újra és újra felidézned a közös emlékeket! Igyekezz a jelenben élni, mert soha nem találsz új párt, ha a múltban ragadsz!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló