A horoszkóp tanácsa a nyári feltöltődéshez (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen tevékenységgel biztosíthatod az erőnlétedet az évszakban.Kos: A csillagjegyed alapján a masszázs csodákat tehet a testeddel és a lelkeddel 2024 nyarán. Fizikailag a testedet éri a kezelés, de eközben a lelked is felfrissül, ám fontos, hogy megtaláld a neked leginkább megfelelő formát, hiszen masszázsból sem csak egyfajta létezik!

Ott van például a klasszikus svéd, az egzotikus tájmasszázs, a kényeztető csokoládés, mézes pakolás, de az sem kizárt, hogy neked az felel meg a legjobban, ha otthon, a párod masszíroz meg, de már egy lábmasszázs is meghozhatja az eredményt. Válaszd bármelyiket, az biztos, hogy rendszeressé kell tenned az életedben, még akkor is, ha önmagadat masszírozod meg.

Bika: A horoszkóp szerint elköveted azt a hibát, hogy a sok munka miatt elhanyagolod a barátaidat, pedig általában társaságkedvelő vagy. 2024 nyarán jól tennéd, ha elutaznál a barátaiddal, vagy legalább összeülnél velük esténként, kicsit nosztalgiázhatnátok és kikapcsolódhatnátok.

A barátaid a te kis családod, akiknek elmondhatod a gondolataidat, érzéseidet. Tőlük támogatást és nagyon sok örömteli, vidám percet kapsz. Ezen a nyáron erősítsd a baráti kapcsolataidat, találjátok meg annak a lehetőségét, hogy többet lehessetek együtt, mert ez nagyon jót fog tenni a lelkednek és a testednek. Most a barátaid szeretete és barátsága tölt fel a leginkább.

Ikrek: 2024 nyarán mindegy, hogy mit, csak mozogj! A sportágak közül válaszd ki a hozzád leginkább illőt! Lehet az labdajáték, önvédelmi sport, fittness, futás, aerobik, tánc, gyúrás, egyedül, társasággal, zenével, vagy anélkül, mert biztos, hogy a testmozgás fog a leginkább feltölteni.

Természetesen mivel nyár van, ezért a vízi sportokat is választhatod, például a rendszeres úszást. Ugyanakkor, ha nem akarsz komolyabban sportolni, akkor a célnak a rendszeres egészségügyi séta is megfelel.

A mozgás egyfelől fitten tartja a testedet, átmozgat, másfelől lélekemelő, ha megfelelő környezetben végzed. Hidd el, hogy a kellemes fáradtság mellett felfrissültnek fogod érezni magad a rendszeres testmozgástól!

Rák: Annyira sokat dolgozol az évben, hogy szinte soha nem jut időd arra, hogy valamilyen természetes környezetbe tartózkodj, de most itt a nyár, amikor te is kiveheted a szabadságodat, kevesebb a dolgod, úgyhogy iktass be a heti programodba szabadtéri elfoglaltságokat!

Ha nem érdekel a kertészkedés, akkor legalább ücsörögj kicsit a kertben vagy a parkban! Ennél is jobb lenne, ha kirándulnál a hegyekben, az erdőkben, a vízparton, tehát a természetben. Mehetsz egyedül, de társasággal is, mert a lényeg az, hogy 2024 nyarán a természet segítségével töltődhetsz fel a legjobban.

Oroszlán: 2024 nyarán a fürdőterápia a neked leginkább ajánlott kezelés, ami úgy néz ki, hogy minden este legalább 20-30 percig áztasd magad a kellemes, langyos, habfürdőben! Ugyanakkor gyógyfürdőt is készíthetsz a készen is kapható fürdősókból- és habokból, amik ellazítanak és nyugtatnak.

Ennél is jobban feltölthet az, ha a lehető legtöbb időt a vízparton töltöd. A csillagjegyed szerint az lenne a legtökéletesebb, ha úsznál, áztatnád magadat valahol, vagy csak leülnél a part szélére nézelődni, mert mindez testileg és lelkileg is feltölthet.

Szűz: A horoszkóp szerint akkor töltődhetsz fel a legjobban 2024 nyarán, ha a lehető legtöbb időt a pároddal töltöd. Egész évben keményen dolgozol, emiatt szinte elmentek egymás mellett a kedveseddel, akivel alig jut időtök egymásra.

Próbálj meg legalább nyáron visszavenni a tempódból, hiszen ilyenkor kicsit lelassulnak a dolgok, talán a munka is kevesebb, tehát most minőségi időt tölthetnél a pároddal, akivel utazzatok, kiránduljatok, wellnessezzetek, romantikázzatok!

A párod jelenléte, szeretete, remek társasága a legforróbb napokon is fel fog frissíteni. Törekedj arra, hogy ez a nyár kettőtökről szóljon, ne a munkáról!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló