Ilyen szerelemben lehet részed júniusban!Ha választasz egy lapot, akkor kiderül, hogy milyen szerelemmel lep meg Erósz a nyár első havában.1. lap: Egy éjszakára szóló, de így is különleges szerelemmel ajándékoz meg Erósz júniusban. Ezt a meglepetést azért kapod tőle, hogy megtapasztalj valami olyasmit, amit eddig nem volt bátorságod kipróbálni, megtenni.

2. lap: Ambivalens szerelemmel lep meg Erósz júniusban. Egy olyan személybe szeretsz bele, akit eddig nem kedveltél, sőt, egyenesen utáltál. Ha most arra gondolsz, hogy ez képtelenség, akkor ne feledd, hogy egy istennek nem az!

Ugyanakkor hidd el, hogy Erósz nem akar kiszúrni veled, hanem azért teszi, amit tesz, mert ennek a szerelemnek be kell következnie. Még nem tudhatod, de lehet, hogy az általad eddig gyűlölt személy valójában életed szerelme lesz.

3. lap: Ősi szenvedéllyel ajándékoz meg Erósz júniusban. Ez elsősorban az intimitás terén valósulhat meg. Hamarosan felszínre tör belőled az eddig elnyomott szenvedélyes szerető, hogy végre szembenézz a nyers és valódi ösztöneiddel.

Azért az ősi szenvedélyt kapod ajándékba, mert Erósz azt szeretné, hogy ismerd meg jobban a testedet, a vágyaidat és bátran éld meg azokat. Éppen ezért ne lepődj meg, ha hamarosan megváltozik az eddig stílusod a testiségben, és sokkal vágyakozóbb, merészebb leszel.

Nemsokára olyan vágyak keríthetnek hatalmukba, amilyenekre eddig nemet mondtál, vagy eszedbe sem jutottak. Ne dacolj a természetes vágyaiddal, hanem bátran engedd szabadjára azokat. Ha van párod, akkor ennél jobb kapcsolati frissítésre nem is lesz szükséged.

4. lap: Az elhivatottság tüzével fog megajándékozni Erósz júniusban. Ez azt jelenti, hogy egy ügy vagy valamilyen hivatás iránt fogsz erős elkötelezettséget érezni. Ezt az első pillanattól fogva magadénak fogod érezni és mindent megteszel annak érdekében, hogy részt vegyél benne, tégy érte valamit.

Lehet, hogy egy új szakmába fogsz beleszeretni, vagy valamilyen karitatív elfoglaltság, nemes küldetés lesz az, ami magával ragad. Nem kizárt, hogy hamarosan minden vágyad az lesz, hogy állatmentőként dolgozz, vagy önkéntes munkát vállalj egy gyerekotthonban, de az sem kizárt, hogy rájössz, orvosnak kell lenned. Legyen bármi, amivel kapcsolatban elfog az elhivatottság tüze, mindenképpen tápláld!

5. lap: Ikerláng szerelemmel lep meg Erósz júniusban, vagyis hosszú távú kapcsolatra számíthatsz. Akivel tehát mostanában megismerkedsz az az ikerlángod, de minimum a lelki társad lesz. Ezt abból fogod tudni, hogy már a találkozásotok első pillanatában úgy fogod érezni, hogy ez a személy a lelked másik fele.

Nem csupán heves, hanem mély érzéseid támadnak vele kapcsolatban, mintha már sok éve ismernétek egymást. Ha viszont úgy érzed, hogy mindezt már átélted a mostani pároddal, akkor értelmezd úgy a jóslatot, hogy a szerelmetek a legjobb úton jár a beteljesedés felé.

6. lap: Plátói szerelemmel lep meg Erósz júniusban. Ha úgy érzed, hogy ezzel kiszúr veled, akkor gondold át, hogy mit is jelent a plátói szerelem! Ez egy elérhetetlen valaki, vagy valami utáni rajongást jelent, ami nem teljesülhet be.

Erósz azonban azért lep meg ezzel, hogy tanulj belőle. Ne hidd, hogy a plátói szerelem csak kínt és fájdalmat hozhat az életedbe, de ha esetleg mégis így történik, akkor annak is jó oka lesz, mert ez adni fog neked valami pluszt, amire szükséged van, így például egy leckét, útmutatás, motivációt, vagy erőt ahhoz, hogy valamit tégy, vagy változtass meg.

7. lap: Egy forró kölcsönös szerelemmel lep meg Erósz júniusban, akkor is, ha párt keresel, de akkor is, ha már kapcsolatban élsz. Párkeresőként minden esélyed megvan arra, hogy akibe a közeljövőben beleszeretsz, az viszonozni fogja az érzéseidet, így semmi akadálya sem lesz annak, hogy beteljesedjen a szerelmetek, ami lángolónak és intenzívnek ígérkezik.

Ha viszont úgy érzed, hogy ez már megtörtént, akkor Erósz egy kis olajat önt a szerelmetek tűzére, ami így még hevesebb lesz. Ha viszont kezd kihűlni a szerelmetek, akkor az hamarosan újra lángra kaphat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló