Mire lehet szüksége a lelkednek a héten?



Az általad választott kép alapján megkapod a neked szóló életmódtanácsot.1. kép: Testi, lelki, szellemi felfrissülésre, feltöltődésre lesz szüksége a lelkednek a héten. Ideje kicsit saját magaddal foglalkoznod! Emellett keresd a barátaid társaságát, töltődj fel a nevetéssel, akár egy kis szépítkezéssel, mert ha így teszel, akkor hamarosan meglátod a tükörben, hogy vidámság csillog a szemeidben.

2. kép: Az élet elixírjére, a valóságos újjászületésre, az igazi bölcsességre és az igazságra lesz szüksége a lelkednek a héten. Ideje, hogy kicsit pihenj! Ennek érdekében vedd körül magad lágy zenével, fénnyel, olvass el egy könyvet, vagy csak lehunyt szemmel élvezd a madárcsicsergést!

3. kép: Bensőséges támogatásra, bátorításra, gyengéd, szinte anyai szeretet érzésére lesz szüksége a lelkednek a héten. Neked mindig erőt ad a jótékony gondoskodás, az összetartozás érzése, ami a hosszú, ínséges időszakok után új élettel tölt meg és visszaadja neked a reményt.

Az általad választott kép azt üzeni neked, hogy bátran mondd el másoknak a fejedben járó gondolataidat, hívd fel a szeretteidet, találkozz a barátaiddal, és keresd tudatosan a pozitív beállítottságú, téged régóta ismerő emberek társaságát!

4. kép: Szenvedélyes, érzéki szerelemre, az élet élvezetére, a tested-lelked betöltő gyönyörökre lesz szüksége a lelkednek a héten. Jelenleg arra vágysz, hogy valóra tudd váltani az ártatlanul tiszta és szép, ugyanakkor buján erotikus vágyaidat.

Ez sikerülni fog, ha elengeded a kétségeidet, beleveted magad az életedbe, és felismered az értékeidet, amelyekkel meg kell tanulnod elégedettnek lenned! Ne feledd, hogy a helyes önértékelés és az önbizalom együtt tesz csodás csábítóvá!

5. kép: Kiforrott, letisztult személyiséged és finom lelked elismerésre, kedvességre lesz szüksége a lelkednek a héten. Az általad választott kép azt tanácsolja, hogy alkoss valamit, hozz létre kézzelfogható dolgokat, amiket azért mutass meg az embereknek, mert többségük tiszteli és elismeri az ilyesmit!

6. kép: A nehézségek leküzdésére, eltűnésükre, a könnyeid felszáradására lesz szüksége a lelkednek a héten. Legbelül érzed, hogy a felszabadulás közelében jársz, hogy tanultál, ami által sokkal bölcsebbé váltál és megerősödtél.

Az általad választott kép szerint most meg kell ragadnod a természet apró szépségeit. Élvezd a nyári zápor illatát, keress egy csendes helyet a szabadban, ahol élvezd az arcodat simogató napfényt!

7. kép: Gyógyulásra, gyógyításra, esetleg belső útmutatásra lesz szüksége a lelkednek a héten, hogy rájöjj, hogy merre kell folytatnod az utadat. Szükséged van erre a tudásra. A belső hangod azt súgja, hogy hamarosan utolér a szerencse, és már csak egy váratlan jó ötlet, vagy javaslat kell ahhoz, hogy bekövetkezzen a gyors és hatalmas változás.

Az általad választott kép azt tanácsolja, hogy mondj igent a barátaid, kollégáid meghívásaira, vegyél részt a remek hangulatúnak ígérkező találkozókon, vedd észre az ismétlődő jeleket, mert bárhol rábukkanhatsz arra, amit keresel!

8. kép: Varázslatra lesz szüksége a lelkednek a héten. Jelenleg úgy érzed, hogy bármi megtörténhet, hogy tele vagy fiatalos ujjongással, és szinte hallod a gyermeki éned édes, tiszta kacaját. Most úgy gondolod, hogy a boldogság mágikus erővel véd téged, aminek oka lehet akár egy kezdődő csodás, tiszta szerelem. Adja ezt az érzést neked bármi, szívd magadba minden cseppjét és éld meg a csodát!

9. kép: Türelemre, kitartásra, higgadtságra lesz szüksége a lelkednek a héten, hogy végre tiszta fejjel meglásd és megértsd az összefüggéseket. A megérzésed azt súgja, hogy valami titok vesz körül, esetleg valamilyen változást érzel a levegőben.

Az általad választott kép azt tanácsolja, hogy játssz! Lehet ez logikai játék, tollaslabdázás, vagy bármi más, ami által sikerül kikapcsolódnod. Ne feledd, hogy a megoldást olykor sokkal egyszerűbb, mint várnád! A játék megtanít, hogy könnyedén, jókedvűen találj megoldásokat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló