Buddha nyári csillagjóslata (1. rész)A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló üzenetet.Kos: Ha párt keresel, akkor légy szemfüles a nyáron, mert könnyen lehet, hogy megtalálod az igazit. Párkapcsolat esetén tapintatosan kell bánnod a társaddal.

A pénzügyek terén egy korábbi befektetésed bőségesen megtérülhet, a munkádban pedig látványos fejlődésnek indulhat a kreativitásod.

Az egészséged terén átmenetileg nem fognak kedvezni az égi hatások, ezért csökkenhet az energiaszinted.

Bika: Buddha jóslata szerint, ha párt keresel, akkor egy régi barátság egyre intenzívebbé válhat és szerelemmé nőheti ki magát. Ha már van kapcsolatod, akkor komoly nehézségek elé nézhettek, a párod viselkedése pedig olyan szinten kiábrándíthat, hogy az szomorúsággal tölthet el.

Pénzügyek terén kihívásokkal és nehézségekkel találod szembe magad a nyáron, ezért nagy szükséged lesz a tehetségedre és a türelmedre.

Egészség terén számíts néhány problémára, ami azonnali kezelést fog igényelni! Ha teheted, akkor az általános közérzeted és az idegeid védelme érdekében, ne vállalj felesleges kockázatot!

Ikrek: Buddha azt jósolja neked, hogy amennyiben van párod, akkor a heves érzelmeidet fordítsd a kapcsolat elmélyítésére. Ha párt keresel, akkor olyan kisugárzás lesz rád jellemző, aminek az emberek nem tudnak ellenállni, ezért ne érjen meglepetésként, ha felpezsdül a szerelmi és társasági életed.

A pénzügyek terén szinte minden figyelmedet az ezzel kapcsolatos kérdések foglalják le. Ennek meglesz az előnye, hiszen remek hírt kaphatsz egy pénzügyi befektetéssel kapcsolatban, de fontos elismerésben is részesülhetsz.

Az egészség terén jó erőben leszel nyáron, ám kerüld a stresszes helyzeteket, azokat a dolgokat, amelyek az egészségedet vagy a testi épségedet fenyegetnék, ne hajszold túl magad és ne ess túlzásba az álmodozással!

Rák: Buddha jóslata szerint a gondolataid egy különleges személy körül forognak. Ez az illető lehet a jelenlegi párod, egy új kiszemelt, de egy közeli ismerősöd is. Ha párt keresel, akkor hihetetlen vonzerővel áldanak meg az égiek nyáron.

A pénzügyek terén olyan lehetőségeket használhatsz ki, amelyeknek hála komoly jövedelmekkel gazdagodhatsz, ám semmit se vállalj el, ami kockázatos lenne a munkádra és az anyagi életedre nézve!

Az egészség terén fokozott figyelemre int Buddha jóslata, valamint azt tanácsolja, hogy menj el végre a régóta halogatott orvosi vizsgálatra! Emellett ideje bepótolnod az évek óta halogatott pihenést, hogy legalább néhány napra kikapcsolódj! Próbálj olyan utazást szervezni, ami távol tud tartani a munkától!

Oroszlán: Buddha jóslata szerint, ha párt keresel, akkor a nyáron megismerkedhetsz valakivel, akivel tartós kapcsolatba kezdhetsz. Ha van párod, akkor könnyen meglehet, hogy lazítani szeretnél a kapcsolaton, esetleg félrelépsz, ám ennek következménye biztos, hogy szakítás lesz.

Pénzügyek terén bátran tégy kezdeményezéseket az anyagi helyzeted és a munkakörülményeid javítására, mert ebben a segítségedre lesznek az égiek nyáron.

Az egészség terén hajlamos leszel túlterhelni magad. Ne hanyagold az egészségedet!

Szűz: Buddha jóslata szerint, ha párt keresel, akkor mindenkit elcsábíthatsz, akivel csak találkozol a nyáron. Ha van párod, akkor lehet, hogy túlzásba fogod vinni az érzelmeid kimutatását. Próbáld ezt egy kicsit lassabban adagolni! Összességében nincs miért aggódnod, mert szerencsés leszel a szerelemben.

Pénzügyek terén komoly üzleti előnyre tehetsz szert egy befolyásos ember ismeretségének hála. Ha korábban szívességet kértél valakitől a karriered alakulásával kapcsolatban, akkor most kedvező eredményekre számíthatsz. Néhány családi, esetleg jogi ügy extra bevételt hozhat a konyhádra.

Az egészség terén az égiek nem kedveznek a nyugodt légkörnek és a higgadt gondolkodásnak. Nem sokára meg kell tanulnod, hogy mások megbántása nélkül állj helyt az életben. Ez káros hatást gyakorolhat az idegeidre, és a betegséggel szemben se leszel elég ellenálló. Figyelj oda a megfelelő mennyiségű pihenésre!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló