Buddha nyári csillagjóslata (2. rész)



A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló üzenetet.Mérleg: Buddha jóslata szerint, ha van párod, akkor összességében harmonikus lesz a kapcsolatotok, legfeljebb néhány véleménykülönbség zavarhatja meg a nyugalmat. Ha párt keresel, akkor nyaralás közben rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, köztük olyannal is, aki rendkívül nagy hatással lesz rád.

A pénzügyek terén a közös vállalkozások és a közös anyagi ügyek kerülnek főszerepbe. Próbáld kerülni a kollégáiddal való vitát, és ne felejtsd el, hogy rosszakarója mindenkinek van, ami hátráltatja a nehéz, kemény munkát!

Az egészség terén átmenetileg kialakulhat egy régi betegséged, vagy egy új, ezért fordíts elegendő időt a pihenésre és az egészséges táplálkozásra, valamint kerüld azokat a helyzeteket, amelyek veszélyeztetnék a személyes biztonságodat!

Skorpió: A Buddha ha párt keresel, akkor egy utazás során találhatsz rá az új társadra, ezért légy nyitott a világra és az körülötted lévő emberekre! Párkapcsolat esetén kellemes, meghitt időszakot tölthetsz a kedveseddel.

A pénzügyek terén olyan döntés meghozatalára kerülhet sor, amely nagymértékben befolyásolja a karriered és az üzleti ügyeid alakulását. Emiatt nagy nyomás nehezedik rád, de ez idővel enyhülni fog.

Az egészség terén sok erőt követel tőled a munkád és a karriered, ezért a sikeres helytállás érdekében fordíts nagyobb figyelmet az egészségedre és a kondíciódra.

Nyilas: Buddha jóslata szerint a szerelem igencsak a háttérbe kerül az életedbe, mert inkább a munkáddal és a karriereddel foglalkozol a nyáron. Ha van párod, akkor nézeteltéréseket, vitákat tartogat számodra ez az időszak, de ezeket könnyen megoldhatod a megnyerő személyiségeddel.

A pénzügyek és üzlet terén légy nyitott a karriereddel kapcsolatban felbukkanó lehetőségekkel szemben, de kerüld a kockázatos, nagyszabású döntéseket! Az anyagi adósságaidat igyekezz rendezni, valamint működj együtt azokkal, akik segíthetnek a sikeresebb eredmények elérésében!

Az egészség terén a megfeszített tempó, túlhajszoltság negatív hatást gyakorolhat a közérzetedre. Jól tennéd, ha elhatároznád, hogy egészségesebb életvitelre váltasz!

Bak: Buddha jóslata szerint szinte mindennapossá válnak a félreértések, ha párkapcsolatban élsz, ám ezeket az apró nézeteltéréseket könnyen tisztázhatjátok és megoldhatjátok. Ettől eltekintve szenvedély és derű lesz jellemző a kapcsolatotokra. Ha párt keresel, akkor a kisebb utazások, kiruccanások során új ismeretségeket köthetsz, de a szerelem még váratni fog magára.

A pénzügyek terén jó hatással lesznek rád az égiek, ami megnyilvánulhat az érdemeid elismerésében, egy új vállalkozás indításában, vagy egy fontos személy figyelmének felkeltésében.

Az egészség terén védelmet nyújtanak a csillagok, de ezt csak akkor élvezheted ki, ha továbbra is odafigyelsz az egészséges életvitelre.

Vízöntő: Buddha azt jósolja neked, hogy amennyiben párt keresel, akkor a szokottnál többet gondolhatsz a házasságra és a tartós kapcsolatra, aminek oka az lehet, hogy megtalálod az igazit, akivel rögtön beleugranál a mély vízbe. Ha van párod, akkor sok szépre számíthatsz az évszakban.

A pénzügyek terén fontos döntéseket kell meghoznod a munkáddal kapcsolatban. Lehet, hogy előléptetésre kapsz ígéretet.

Az egészség terén komoly változások következhetnek be a megfeszített munkatempód miatt. Egy kicsit több pihenéssel, egészségesebb táplálkozással és némi relaxációval átvészelheted ezt az időszakot, és javíthatod a vitalitásodat.

Halak: Buddha azt jósolja neked, hogy ha nincs párod, akkor könnyen kiderülhet, hogy egy szavát sem lehet elhinni annak, akivel éppen találkozgatsz. Ha van párod, akkor is óvatosnak kell lenned, mert érzelmi kétségeket, aggodalmakat hozhat a nyár.

A pénzügyek terén nem leszel képes döntést hozni egy fontos kérdésben. Ennek oka lehet, hogy új híreket vagy jövedelemmel kapcsolatos változásra vársz.

Az egészség terén fontos, hogy életerősnek és energikusnak érezd magad, mert sok múlhat a külső megjelenéseden.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló