Szent Iván-éji horoszkóp, amiből kiderül, hogy milyen ajándékot kapsz az égiektől (1. rész)Életed mely területén számíthatsz meglepetésre?Kos: A Szent Iván-éj őrületes változásokat hoz az életedbe. Úgy érezheted magad, mintha végre eltépték volna a láncaidat, szabad lehetsz, túlnőhetsz magadon, felrúghatod a korlátaidat és szárnyat bonthatsz. Hála a meglepetésnek, semmi sem lesz számodra elérhetetlen vagy lehetetlen.

Természetesen a mágikus ajándékot csak akkor élvezheted, ha nem fogod vissza magadat, hanem teszel azért, hogy megvalósítsd az álmaidat. Emellett a szerelmi életedben is pozitív változás várható. Egyedülállóként új párra lelhetsz. Fontos megjegyezni, hogy ne ess át a ló túloldalára, ne légy vakmerő és gátlástalan!

Bika: A Szent Iván-éj ihletet, bátorságot és erőt ajándékoz neked. Végre eldöntöd, hogy mindenféleképpen megvalósítod a terveidet, függetlenül attól, hogy mi történik. Az elhatározás jó, de csak akkor, ha vannak konkrét terveid, mert rossz ötlet lenne ész nélkül cselekedni, hiszen akkor még jóval a cél előtt el fog fogyni az energiád és a lelkesedésed.

Abban az esetben, ha jól taktikázol, akkor nem maradnak el a sorsszerű változások, áttörések a karriered területén. Menet közben látni fogod, hogy olyan emberekkel találkozol, akiknek támogatása segít a céljaid megvalósításában.

Ikrek: Szent Iván-éjjele érzelmekkel fog elönteni, aminek eredményeként a lehető legőszintébben mondod és mutatod ki az érzelmeidet. Most a szerelmi életed fog előtérbe kerülni, mert a nyitottságodnak hála, felfelé ívelhet az életednek ez a területe.

Ha van párod, akkor maximális lesz az összhang köztetek, valamint rengeteg mesés és romantikus pillanattal gazdagíthatjátok egymást. Amennyiben párt keresel, akkor lehet, hogy nem találsz tartós kapcsolatot, de a flörtök kárpótolhatnak.

Rák: Szerelmet kapsz a Szent Iván-éjtől. Amennyiben éppen párt keresel, akkor szinte biztosra veheted, hogy meg fog jelenni életed színpadán az új partner, ezért a következő napokban nagyon légy résen a környezetedet illetően! Amikor az illető belép az életedbe, akkor jogosan érezheted sorsszerűnek a találkozást.

Abban az esetben, ha már foglalt vagy, akkor sem kerül el a szerelem, mert csodás élményekkel fog gazdagítani titeket a különleges nap, ám arra ügyeljetek, hogy ne törjön rátok a féltékenység, mert azzal csak rombolnátok a kapcsolatotokon!

Oroszlán: Szépséget és különleges kisugárzást kapsz a Szent Iván-éjtől, ami olyan friss és vonzó energiával lep meg, amelynek a környezeted nem tud majd ellenállni. Ebből kitalálhattad, hogy a szerelmi életed fellendülhet, főleg akkor, ha párkereső vagy, mert ilyen energiákkal mágnesként vonzód a kiszemeltedet.

Ha már tartós párkapcsolatban élsz, akkor az ajándékba kapott vonzerővel ismét elcsavarhatod a partnered fejét, sőt, olyasmire is ráveheted, amire eddig nem sikerült, tehát mindened meglesz ahhoz, hogy izgalmasabbá varázsold a viszonyt.

Szűz: Nagyszerű erőkkel ajándékoz meg a Szent Iván-éj, ugyanis ezek támogatásával elérheted a céljaidat, főleg akkor, ha azok a karriereddel kapcsolatosak. A következő időszakban minden erőt és lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy megvalósítsd önmagadat és az álmaidat.

Ne tétlenkedj, mert nagy kár lenne kihagyni ezt a sikerszériát, amit most megélhetsz! Az már csak plusz ráadás, hogy felpezsdül a szerelmi életed, és romantika vár rád, függetlenül attól, hogy van vagy nincs párod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló