Így telhet a július a csillagjegyed alapján! (2. rész)Erre számíthatsz a nyár második havában.Mérleg: Júliusban rád törnek az emlékek, amikkel nehezen birkózol meg, ezért a múltban rekedsz és sokat aggódsz azon, hogy mi történhetett volna. Ha eddig ehhez nem volt bátorságod, akkor a nyár második havában ideje, hogy válassz egy utat, amelyen végigmész! Légy magabiztos, mert a július remek lehetőséget tartogat a számodra szakmai és szerelmi téren is!

Skorpió: Júliusban légy óvatos a túlzásokkal és kerüld a mértéktelen evést, mert az emésztési problémákhoz vezethet! Érzelmileg sebezhetőnek érezheted magad a hónap közepéig, ezért kerüld a konfliktusokat, mert később nem vonhatod vissza azokat a sértő megjegyzéseket, amiket a vita hevében könnyen tehetsz.

A terveidet akadályok nélkül valósíthatod meg júliusban, aminek heteiben bátran engedd szabadon szárnyalni a fantáziád, még akkor is, ha az elképzelésed megvalósíthatatlannak tűnik eleinte! Ha megfelelő a hozzáállásod, akkor minden sikerülhet a nyár második havában. Ha van párod, akkor ebben ő is segíthet.

Nyilas: Bár nem lesz könnyű, mégis próbáld magad távol tartani a veszekedésektől júliusban! Ez azért nagyon fontos, mert ha alábbhagy az önkontrollod, akkor az könnyen egy régi kapcsolatod végéhez vezethet, vagy saját magadnak okozhatsz balesetet.

A nyár második havában próbálj sok időt fordítani önmagadra! Pihenj a vízparton, vagy dolgozd ki magadból a stresszt egy edzőteremben. A július arra is ideális, hogy átrendezd az otthonodat, majd a hónap végén energiával telien mehetsz kirándulni.

Bak: Július elején az égiek segítenek lecsillapítani a kedélyeket. Bár nem vagy profi az egyensúlyteremtésben, mégis a nyár második havában próbáld ne túlzásba vinni az alvást, a munkát és a sportot, mert az megterhelő lenne a szervezeted számára!

Ha úgy érezted, hogy az anyagi helyzeted nem teszi lehetővé a terveid megvalósítását, akkor egy kis bátorsággal előleget, fizetésemelést, vagy jobban fizető állást szerezhetsz júliusban.

Vízöntő: Az időjárás és a túlzások miatt gyengülhet meg az immunrendszered júliusra, a helyzeten pedig ronthat a rossz lelkiállapotod, éppen ezért sürgősen szükséged van valamire, ami felrázz és motivál. Erre lehet jó megoldás egy edzés bérlet, koncert, külföldi nyaralás vagy egy jó diéta. Csak rajtad múlik, hogy mit választasz!

Emellett a nyár második hava remek időszak lehet ahhoz, hogy fontos döntéseket hozz meg. A változások eleinte megijeszthetnek, de légy bátor és élj a lehetőségekkel, még akkor is, ha némelyik kicsit kellemetlen a számodra!

Halak: Júliusban túl nagy feneket kerekítesz a jelentéktelen dolgoknak, majd azok hatása alá kerülsz. Ha ezt elkerülnéd, akkor a kis apróságokon való aggódás helyett inkább keress megoldásokat és próbálj pozitívan gondolni a nyár második havában! Az égiek támogatni fognak mindenben, de a siker érdekében neked is tenned kell!

Ha nem idegeskedsz a problémákon, akkor új utakat fedezhetsz fel szakmai téren és komoly összeggel növelheted a bankszámládat. Július második felére minden lecsitul és elégedetten zárhatod a hónapot.

(Forrás: joportal.hu)

Ajánló

Ajánló