Júliusi szerelmi jóslat (1. rész)Hogyan alakulhat a szerelmi életed a horoszkóp szerint!Kos: A csillagjegyed alapján nagyon tudsz szeretni, de gyűlölni is, a szélsőséges érzelmeid pedig a szokottnál is jobban felerősödhetnek júliusban. Ha párt keresel, akkor a hónap közepén törhet rád az erős vágy egy szenvedélyes kapcsolat után.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor annak átalakításához kaphatsz kedvet júliusban. Amennyiben ezt megteheted, akkor utazz el a kedveseddel, mert a környezetváltozás jó hatást gyakorolna a kapcsolatotokra. A nyár második havában fontos, hogy az eddigitől eltérő nézőpontból vizsgáld meg az érzelmeidet és a vágyaidat!

Bika: Komoly változásokra számíthatsz júliusban, ha kapcsolatban élsz. Ez jelentheti azt, hogy magasabb szintre léptek a pároddal, de akár szakítást is. Ha úgy érzitek, hogy valamit elrontottatok, és szeretnétek rendbe hozni, akkor arra kiváló időszak a nyár második hava.

Párkeresőként muszáj hinned és bíznod abban, hogy szerethető vagy önmagadért és azért, aki vagy, mert csak ezt követően találkozhatsz azzal a személlyel, aki képes valóra váltani a szerelemmel kapcsolatos elképzeléseidet.

Ikrek: A júliusi változások alaposan felpezsdítik a szerelmi életedet, ám éppen ezért jó lenne, ha tisztáznál magadban néhány dolgot, így például azt, hogy mennyire fontos számodra a jelenlegi kapcsolatod, és hajlandó vagy-e a kompromisszumra?

Ha párt keresel, akkor azon kell elgondolkodnod, hogy képes vagy-e feláldozni a szabadságodat a szerelemért? Ezekkel a kérdésekkel mindenképpen foglalkozz, mert júliusban biztos, hogy megtalálod rájuk a válaszokat.

Rák: Leginkább a munkahelyi problémák és feszültség tehet arról, hogy júliusban sem tudsz lassítani. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párodra se jut sok időd a nyár második havában, és azt a keveset sem tudod rendesen élvezni, amit együtt tudtok tölteni. Megállás nélkül az elmaradt a kötelezettségeiden tépelődsz, ami miatt egyre nagyobb lesz a feszültség kettőtök között.

A legfontosabb feladatod júliusban az, hogy találj egyensúlyt a magánéleted és a munkád között! Állíts össze hatékonyabb időbeosztást és gondoskodj arról, hogy legyen több közös programod a pároddal.

Oroszlán: A szokottnál sokkal racionálisabb leszel júliusban, ugyanis a nyár ellenére nem kerülsz álmodozó, fantáziáló hangulatba. Az érzelmeid stabilizálódnak a nyár második havában, aminek időszakában sokkal reálisabban állsz hozzá az érzelmi gondjaidhoz.

Ha kapcsolatban élsz, akkor júliusban remekül rendezheted a megoldásra váró helyzeteket. Párkeresőként a hónap közepe tartogat egy mindent elsöprő szerelmet, aminek lehetőségével mindenképpen élj!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló