Ezt üzeni az Univerzum júliusra!Ha választasz egy képet, akkor megkapod a neked szóló üzenetet.1. kép: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy békés, örökké álmodozó személy vagy. A te fejedben mindig van hely a képzeletnek és felfedezéseknek. Az embereket mágnesként vonzod a kiegyensúlyozott, nyugodt kisugárzásoddal.

Általában még a pillanat hevében sem jössz ki a béketűrésedből, mert másokkal ellentétben, nem izgatod fel magad, hanem igyekszel nyugodt maradni minden helyzetben. Jellemzően előbb gondolkodsz, és csak aztán cselekszel.

Az esetek többségében csendben figyelsz, nem ítélkezel, nem vagy részrehajló. Soha nem korlátozod magad arra, amit megtanultál, megtapasztaltál, mert kíváncsi vagy az összes lehetőségre, elméletre és feltevésre.

2. kép: Az Univerzum szerint sikerorientált személy vagy. Annak mindenki örül, ha eléri a célját, megvalósítja a tervét, de te az átlagnál sokkal boldogabbnak érzed magad, ha valóra válnak a vágyaid.

A földöntúli örömöd teljesen érthető, hiszen nem arról van szó, hogy a siker az öledbe hullt, hanem arról, hogy sokat tettél érte. Emellett különösen elbűvölő vagy, a meggyőzőképességed pedig garantálja, hogy ne okozzon nehézséget másokat magad mellé állítása egy ügy érdekében.

Leleményességed és rugalmasságod miatt szinte mindig tudod, hogy hogyan kell helyesen dönteni, valamint miképpen lehet gyorsan elérni az eredményeket. Könnyen alkalmazkodsz, és mindig keresed az újabb kihívásokat, mert a rutin untan és akadályozza a fejlődésedet.

3. kép: Azt üzeni neked az Univerzum, hogy kivételesen határozott, szinte makacs személy vagy. A lelkesedésedet nem adod fel egykönnyen, ezzel pedig a környezeted is tisztában van. Ha valaki legalább kicsit ismer, az tudja, hogy bátran megbízhat a komoly, felelősségteljes feladatokkal, mert nem fogod feladni az első akadálynál, hanem addig fogsz dolgozni, amíg el nem készülsz.

A lelkiismeretességed miatt nem esik nehezedre a cselekvés, mert maximálisan hiszel abban, hogy a kemény munka, ha nem is azonnal, de egyszer kifizetődik. Tisztában vagy az élet nagy dolgaival, a környezeted pedig szívesen meghallgatja a véleményedet és a tanácsaidat.

4. kép: Az Univerzum szerint kedves, szeretetre érdemes személy vagy. Általában saját magad elé helyezel másokat, ezért a kapcsolataidra a harmónia a jellemző. Nagyon vonzóvá tesz, hogy a hatalmas szívedben mindenkinek jut hely. Ahhoz is jól értesz, hogy másokat motiválj, ráadásul képes vagy gondoskodni az emberekről, mert könnyen átlátod, megérted a másik helyzetét.

Rendkívül érzékenyek vagy, és jól tudod, hogy mit kell tenned, mondanod azért, hogy helyreálljon a béke. Nem szoktál hevesen reagálni, vagy elkapkodottan ítélkezni.

5. kép: Azt üzeni neked az Univerzum, hogy te egy olyan személy vagy, aki nem egy, hanem több oldalról is képes megvizsgálni ugyanazt a dolgot, valamint ennek megfelelően cselekszik. A saját magad által alkotott szabályok szerint végzed el a feladataidat. A környezeted csodálja a kreativitásodat, a találékonyságodat, és a problémamegoldó képességedet. Alapvetően játékos természettel vagy megáldva.

Tisztában vagy azzal, hogy hogyan kell szórakozni, kikapcsolódni, és még az unalmas dolgokba is képes vagy játékosságot csempészni. A spontaneitásoddal másokat inspirálsz, tettekre ösztönzöl, és bizonyítod, hogy mindenki képes a saját lábára állni, ha akar. Ahol te vagy, onnan a vidámság sem hiányzik, ahogy a meglepetések sem.

6. kép: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy nyugodt vérmérsékletű, higgadt és célorientált személy vagy. Jellemzően összegyűjtesz, minden információt egy adott dologgal kapcsolatban, és csak azok az elemzése után döntöd el, hogy mit teszel.

Számodra még a takarítás is szórakoztató program. Általában mindent alaposan megtervezel, és valamilyen struktúra szerint cselekszel. Felelősségteljes emberként mindig vezetésre törekszel, és keményen megdolgozol a sikereidért, kapcsolataidért.

Számodra rendkívül fontos a logika, ezért bármit képes vagy logikus érvekkel alátámasztani. Te mindig nagyon jól tudod, hogy mit miért teszel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló