Ilyen váratlan fordulatot hoz a július!Amit először észreveszel a képen, az alapján derül ki, hogy életed mely területén számíthatsz váratlan fordulatra a nyár második havában.Korsó: Ha a képre pillantva a korsó volt az első amit észrevettél, akkor a neked szóló elemzés szerint nem szereted felfedni azt, amit a lelked mélyén érzel. Jellemző rád, hogy elhallgatod a fontos dolgokat, azt remélve, hogy azok soha nem fognak kiderülni.

Ez azonban állandó konfliktust fog okozni az életedben júliusban, ugyanis egy nagyon mély titkod fog kiderülni, ami rendkívül rosszul fog érinteni. A helyzet nagyon rosszul fog alakulni, és sok időbe telik majd, mire sikerül visszatérned a régi önmagadhoz, és végre lenyugszanak benned és körülötted a kedélyek.

Csillag: Ha a képre pillantva a csillagot vetted észre azonnal, akkor téged mindenki úgy ismer, hogy hűséges és odaadó vagy. Számodra fontos a stabilitás és a megbízhatóság. Bátran kimutatod az érzelmeidet, azt, ami a szívedben van. Ha úgy hozza a helyzet, akkor sírsz, ha úgy, akkor szélesen mosolyogsz.

Számodra sokat jelent a szeretteiddel ápolt kapcsolat, a biztos alap, amire építkezhetsz. Jellemző rád, hogy mindig hosszútávra tervezel a munkádban és a magánéletedben is. Júliusban a jövődet kell megalapoznod.

Víz: Ha a vizet láttad meg azonnal, akkor nagyszerű lehetőséget, és azzal járó fizetést kapsz a munkádban júliusban. Ha élsz a lehetőséggel, akkor azzal eléred, hogy pozitív változás és fejlődés kezdődjön az életedben és a karrieredben. Ugyanakkor számítanod kell arra, hogy ezzel egy időben megjelennek az ellenségeid, valamint olyanok fordulnak ellened, akiket eddig a barátaidnak hittél.

(Forrás: storymix.hu)

Ajánló

Ajánló