Szerelmi tanácsok júliusra



A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló tanácsokat.Kos: Azt veheted észre júliusban, hogy valamiféle szenvedélyes és romantikus energia leng körül, ezért nagyon intenzíven reagálsz azokra a dolgokra, amelyeket unalmasnak vagy viccesnek találsz a nyár második havában, ezért a horoszkóp neked szóló szerelmi tanácsa az, hogy utóbbira koncentrált, és igyekezz a határtalan boldogságra törekedni!

Bika: Azt a szerelmi tanácsot kaptad júliusra, hogy gondolj át néhány dolgot! Ha párt keresel, akkor azt kellene eldöntened, hogy egyáltalán vágysz-e kapcsolatra, hiszen egyáltalán nem kizárt, hogy nem is kérsz a szerelemből, mert annál sokkal jobban igényled az egyedüllétet. Egyáltalán nem baj, ha a nyár második havában elkerül a szerelem.

Ikrek: Arra számíthatsz, hogy rengeteg akadállyal kell szembesülnöd a szerelem terén júliusban, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne hagyd, hogy ez elvegye a lendületedet, és folytasd az utadat! Emellett senkinek se hagyd, hogy manipuláljon, és ne adj második esélyt, akkor se, ha ezért nagyon könyörögnek neked!

Rák: Ha nincs párod, akkor ne is kapkodd el a keresést! Hidd el, hogy sokkal jobban fogsz járni, ha türelmesen vársz az igazira!

Amennyiben már kapcsolatban élsz, akkor semmiségeken veszhetsz össze a pároddal a nyár második havában. A feszültség szinte tapintható lesz kettőtök között, mintha rejtett problémáitok lenne egymással, és úgy érezheted, hogy a párod féltékenysége határtalan. Mindezzel kapcsolatban a horoszkóp azt tanácsolja, hogy beszélj a problémáidról a pároddal júliusban, mert ha nem, akkor akár szakíthattok is.

Oroszlán: Hajlamos vagy görcsösen kapaszkodni egy kapcsolatba, de júliusban el kell végre döntened, hogy tényleg szükséged van-e rá, vagy csak nagyon akarod. Ha párkapcsolatban élsz, akkor végig kellene gondolnod, hogy a társad tudja-e, hogy milyen igényeid vannak.

Szűz: Beszéld meg a korábbi sérelmeidet bizonyos emberekkel! Júliusban akár egy régi szerelem is újra lángra kaphat, és úgy éghet, ahogyan korábban. Ha azt tapasztalod, hogy érzelmileg érzékenyebbé válsz a nyár második havában, akkor tudd, hogy ez azért történik, hogy felkészülj egy fontosabb eseményre.

Mérleg: Figyelj oda jobban a párkapcsolatodra! Az nem elég, hogy ha csak a bizalmadat adod a szerelmednek, mert ennél sokkal több kell ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, ugyanis ahhoz az is kell, hogy próbáld megérteni a társad igényeit, érdeklődését, majd azokat figyelembe véve dolgozz a pároddal a kapcsolatotok ápolásán!

Skorpió: A csillagjegyed alapján váratlan, de jó irányú változásokra számíthatsz a szerelmi életedben júliusban, aminek időszakában egy olyan személlyel találkozhatsz, akivel valahogyan segíteni fog téged, ezért a horoszkóp neked szóló szerelmi tanácsa az, hogy tartsd nyitva a szemed, mert az illető már száguld feléd!

Nyilas: Párkeresőként gondolkodj el azon, hogy biztos vágysz-e arra, hogy kapcsolatban élj? A gondolkodásmódodat akadályozhat, hogy él a fejedben egy kép az igaziról, ami alapvetően nem baj, viszont arra figyelj oda, hogy megfelelően kezeld az ideálokat!

Bak: Ess át néhány változáson júliusban, ha szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen érzelmi téren. Ha van párod, de a kapcsolatotok rosszul működik, akkor ideje elválnotok egymástól. Amennyiben kétségbeesett párkereső vagy, akkor próbáld önmagad szeretetére fektetni a hangsúlyt a nyár második havában!

zöntő: Jól tennéd, ha az önbecsüléseden dolgoznál júliusban! Arra vágysz, hogy vonzónak lássanak mások, viszont te magad nem szereted azt, akit a tükörben látsz. Amíg ezen nem változtatsz, addig nem várhatod el másoktól, hogy szeressenek! A neked szóló szerelmi tanács tehát az, hogy alakulj át a nyár második havában, mert már közeledik hozzád az a személy, aki az új pároddá válhat!

Halak: Legyen időd a megfelelő pihenésre, feltöltődésre, és igyekezz többet foglalkozni önmagaddal, mint a környezeteddel! Ha megfogadod a neked szánt szerelmi tanácsot, akkor július végére rá fogsz jönni, hogy néha mennyire jó kicsit önzőnek lenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló