Milyen képességgel segíted az embereket a mindennapokban? (1. rész)A horoszkóp elárulja, hogy milyen lelki pásztor vagy.Kos: A magányos lelkek pásztora vagy. Megérted azokat, akik a magányban „szenvednek”. A munkád azonban nemcsak annyiból áll, hogy beszélgetsz a magányos emberekkel, esetleg összehozod őket, hanem az is a dolgod, hogy felhívd a figyelmet a magány olyan előnyeire, mint a szabadság, hobbik lehetősége, önmagukkal való törődés.

Bika: A horoszkóp szerint a gyermeki lélek pásztora vagy. Ne hidd, hogy ez valami rosszat jelent, ugyanis nem gyerekrablónak teremtettek az égiek, hanem egy olyan személynek, aki mély szülői érzéseket és ösztönöket táplál.

A szülők mintaképe vagy, emiatt nem csoda, ha te tudod a legjobban megértetni magadat a gyerekekkel, akik felett hatalmad van, ugyanis felnéznek rád. Elsősorban a jóságoddal nyered el a csodálatukat, de szigorúan is fel tudsz lépni, ha arra van szükség.

A gyerekekkel tökéletes hullámhosszon vagy, hiszen nemcsak felnőttként tudsz velük viselkedni, hanem gyerekként is. Ebből következik, hogy nem kizárólag a saját gyerekeidet kell terelgetned, hanem rokonok, barátok csemetéit is taníthatod a jóra, ha lehetőséged van erre. Ha a földi munkád gyerekekkel kapcsolatos, mert például tanárként dolgozol, akkor a szakmádban is lehetsz a gyermeki lelkek pásztora.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján az elveszett lelkek pásztora vagy. Valószínűleg már feltűnt, hogy az elveszett lelkek akkor is megtalálnak, ha akarod, ha nem. Ennek oka az, hogy érzik benned a fényt, az erőt, azt a személyt, aki képes felkarolni őket, és irányt mutatni nekik.

Ez néha egyből sikerül, de előfordul, hogy nincs ennyire könnyű dolgod. Ha nehezebb esettel találkozol, akkor olyankor megtelepszenek a környezetedben, és sokáig nem mozdulnak, mert elkényelmesednek a belőled áradó biztonságérzetben, ám ez egyik félnek sem tesz jót.

Durvának hangozhat, de tisztában kell lenned azzal, hogy előbb-utóbb meg kell szabadulnod az elveszett lelkektől, hiszen nem a pátyolgatásuk a feladatod, hanem az, hogy utat mutasd meg nekik, hogy merre kell menniük.

Rák: A horoszkóp szerint lelki pásztor vagy. Az égiek téged jelöltek ki egyfajta fő lelki pásztornak, aki minden lélekkel kapcsolatban áll. Ez nem biztos, hogy keresztényi értelmezést takar, hiszen vallásosság nélkül is lehetsz lelki pásztorok. A feladatod azért kicsit hasonló, mert gondoskodnod kell az emberek lelkéről.

Rák jegyűként képes vagy belelátni az emberek lelkébe, tudsz kommunikálni velük, és egyfajta közvetítőként is dolgozhatsz azon kívül, hogy segítesz az embereknek a lelki kiteljesedésben. Lelki pásztorként ráveszed az embereket arra, hogy figyeljenek a lelkükre, hallgassák meg, tiszteljék, ne háborogjanak, vagy sajnálkozzanak. A te segítségeddel bárki megtalálhatja a lelki nyugalmát.

Oroszlán: A beteg lelkek pásztora vagy a csillagjegyed alapján. Ez azt jelenti, hogy az egyik legnehezebb feladatkört kaptad az égiektől. A beteg lelkek pásztoraként nem az az egyetlen munkád, hogy az öregek otthonába segíts az idős embereken, hanem az is a dolgod, hogy kortól függetlenül támogasd azokat, akiknek testi vagy lelki betegsége van, és kezelés alatt állnak.

A feladatodhoz az is hozzátartózik, hogy segíts a halálos beteg lelkeknek, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek és idegeneknek. Az égiek úgy teremtettek, hogy minden beteg léleknek vigaszt, reményt nyújthass, ha szüksége van erre. Oroszlánként mindenkit meg tudsz nyugtatni, a fény felé terelheted őket, és felkészítheted őket a túlvilágra, ha eljött az ideje.

Szűz: Az állatok lelkének pásztora vagy. Valószínűleg már sok árva állatot befogadtál, akiket pedig nem tudsz magadhoz venni, azokról is gondoskodsz, ahogy tudsz. Az sem kizárt, hogy állatmenhelyen, állatmentőként dolgozol, és sok barátod, ismerősöd fogadott már örökbe egy-két négylábút a segítségeddel.

Számodra szívügy minden, ami állatokkal kapcsolatos, ezért azt sem nézheted tétlenül, ha valaki kegyetlenül bánik a kedvencével. Különleges kapcsolatban állsz az állatokkal, akiknek a lelkével képes vagy kommunikálni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló