Melyik csillagjegy a legnagyobb csaló?Most kiderül, hogy ki mekkora csaló!1 – Skorpió: A Skorpió játszmákra született, imádja feszegetni az emberek érzelmi határait. Számára az okozza a legnagyobb élvezetet, ha a célpontja nem könnyű préda, viszont előbb vagy utóbb a legkeményebb ellenfelét is megtöri.

2 – Szűz: A horoszkóp elemzése szerint, ha a Szűz akar valamit, akkor azt komisz, manipulatív módon fogja kiszedni az érintett félből. Ő először az illető közelébe férkőzik, addig ügyeskedik, amíg elnyeri annak bizalmát, aztán elveszi, amit akar, majd minden előjel nélkül eltűnik.

3 – Bak: A Bak legnagyobb erőssége a türelem. Ő rendkívüli szemmel ügyel a részletekre, ráadásul zseniális a projektek megalkotásában. Ha a Bak képes valamilyen szerepbe bújni, akkor azt minden gond nélkül megteszi, különösen akkor, ha tudja, hogy megússza a dolgot. Az is jellemző rá, hogy szereti kihasználni mások jóságát.

4 – Vízöntő: A horoszkóp alapján a Vízöntőről elmondható, hogy rengeteg érzelmi fegyvere van arra, hogy valakit hazugságokon és áruláson keresztül tegyen tönkre. A Vízöntő megtévesztő ígéretek tesz, hamis reményt kelt, aztán nem állja a szavát. Ő arra is képes, hogy egy szempillantás alatt összetörje mások álmait.

5 – Halak: A Halak passzív csillagjegy, aki kiváló színész. Ő bármikor hajlandó bárkit megtéveszteni, ha ez kell ahhoz, hogy elérje a céljait. Ha valaki kölcsönad neki, akkor ő azt ajándéknak fogja venni, vagyis soha nem fogja visszafizetni a kölcsön kapott pénzt.

6 – Ikrek: A horoszkóp megítélése szerint az Ikrek nem direkt rossz, hanem csak azt akarja, amije másoknak is van, de ezért semmit se akar tenni. Az Ikrek esetében soha nem szabad elfelejteni, hogy kettős személyiség, ami miatt kifejezetten ingatag és kiszámíthatatlan.

7 – Bika: A Bikának remek üzleti érzéke van, aminek hála, egyszerűen megszerezi, amit akar. Ehhez gyakran nem fél másokkal játszani, csal és megfélemlít, ha erre van szükség. A Bika annyiban legalább egyenes, hogy őszintén elmondja a másiknak, hogy semmit sem jelent a számára.

8 – Kos: A horoszkóp szerint a Kosnak nincs könnyű dolga, ha másokkal akar játszadozni, de amikor úgy érzi, hogy megúszhatja szárazon a dolgot, akkor nem fogja ki hagyni a lehetőséget.

9 – Nyilas: Erről a csillagjegyről elmondható, hogy kevésbé csaló hajlamú, és csak akkor kezd játszadozni, ha úgy érzi, csapdába esett, és ez az utolsó lehetősége arra, hogy kiszabaduljon. A Nyilas azonban nem jó színész, könnyen rá lehet jönni, ha sántikál valamiben. Ehhez elég csak belenézni a szemébe.

10 – Oroszlán: A horoszkóp szerint az Oroszlán túl komoly személy ahhoz, hogy játszadozzon az emberekkel. Ha az ötletet esetleg szórakoztatónak találja, akkor sem fogja megvalósítani, mert az értékrendszere megakadályozza ebben.

11 – Rák: Ennek a csillagjegynek a szülötte túl szoros kapcsolatban áll az érzelmeivel, arra pedig egyszerűen képtelen lenne, hogy ártson valakinek. Ugyanakkor a Rák elég ravasz a megtévesztéshez, tehát csak arról van szó, hogy nem szeret ilyen helyzetekbe keveredni.

12 – Mérleg: Egy Mérleg előbb adja oda mindenét, minthogy bárkinek is ártson. Neki az ilyenfajta játszadozás soha sem tetszett, az ezzel szerzett sikert pedig szennyesnek tartja. Ő egyetlen játszmát se tudna véghez vinni, mert már annak a közepén bűntudata támadna és bocsánatért esedezne.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló