Ez a feladatod a nyár végéig



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mivel kellene foglalkoznod az évszak végéig.Kos: Tisztázd a régi sérelmedet, veszteségedet vagy bármi hasonlót, amit egy másik személlyel szemben érzel. Kos jegyűként az a feladatod még a nyáron, hogy szembenézz ezzel és megtaláld rá a helyes megoldást az évszak vége előtt.

Bika: Az a feladatod a nyár végéig, hogy végre engedd el a múltat, mert eljött az ideje a továbblépésnek és annak, hogy új dolgokkal foglalkozz. Rázd le magadról ezt a terhet és zárd le a múltat, amit ne akadályként fogj fel, hanem tapasztalatként és emlékként, mert csak az segíthet a jelened és a jövőd építésében!

Ikrek: Valószínűleg már te is érzed, hogy jobban kellene figyelned magadra és arra, hogy egészséges életmódot folytass. Mindegy, hogy rendszeres sportolásról, vagy helyes táplálkozásról van-e szó, ne szilveszterkor tégy fogadalmat, hogy majd jövőre rászoksz az egészséges életmódra, hanem tedd ezt meg már most!

Rák: Rák jegyed alapján a gyakorlatiasabb képességeidet kell fejlesztened a nyár végéig. A kihívások ne ijesszenek meg, hanem legyen bátorságod szembenézni azokkal, és vágj bele olyasmibe is, amihez eddig nem volt merszed!

Oroszlán: Eddig jól haladtál a karriered és a szerelmi életed terén, ezért azzal kell foglalkoznod a nyár végéig, hogy a szellemi mellett a testi egyensúlyt is megtaláld. Ha ezt eddig elhanyagoltad, akkor kezdj el sportolni, mert az segít megőrizni az egyensúlyt a test és a lélek között. Ez azért nagyon fontos, mert nincs az a lelki siker, ami által egésznek éreznéd magad, ha a testi egyensúlyod felborult.

Szűz: A kreatív energiáidon kell dolgoznod a nyár végéig, ugyanis Szűz jegyűként jellemző rád, hogy jobban szereted a gyakorlatias, biztonságos megoldásokat, pedig sokkal jobban járnál, ha végre lenne bátorságod kilépni a komfortzónádból és olyasmit is kipróbálnál, amit eddig soha. Egyedül rajtad múlik, hogy felfedezed-e az évszak végéig, hogy mi az, ami a legjobban működik a számodra.

Mérleg: Az egészségedre, azon belül is főleg a megelőzésre kell odafigyelned a nyár végéig. Mindegy, hogy a fogorvost, az allergiatesztet vagy valamilyen más vizsgálatot halogattál eddig, most már muszáj elmenned. Senki sem jár szívesen orvoshoz, viszont egy kis odafigyeléssel súlyos problémákat kerülhetsz el.

Skorpió: Skorpió jegyűként küldetésednek érzed, hogy továbbítsd másoknak azt, amit megtanultál, vagy megértettél, ezért az a feladatod a nyár végéig, hogy még többet tanulj, mert fontos dolgokat érhetsz meg az évszak végéig.

Ezt a feladatot azonban csak akkor tudod elvégezni, ha nem sajnálod az időt és az energiát arra, hogy meghallgass másokat és megértsd az életútjukat. Mivel ebben általában megakadályoz a büszkeséged, ezért azt tedd félre, mert ha sikerül, akkor elképesztő kincsekre bukkanhatsz.

Nyilas: A pénzügyeid terén vár rád nagy feladat a nyár végéig. Mindenképpen vizsgáld felül a költségvetésedet és igyekezz egy kicsit takarékosabbnak lenni, ugyanis a legfontosabb az, hogy minél többet spórolj, mert erre nagy szükséged lesz ősz elején!

Bak: Bak jegyűként egy rendezetlen, tisztázatlan konfliktust kell rendbe hoznod a nyár végéig. Ne használd kifogásként, hogy a másiknak kellene megtennie az első lépést, nem neked, mert ez a te dolgod, úgyhogy hívd fel, vagy írj az illetőnek az év végéig!

Vízöntő: Olyan komoly feladatba vágtál bele a nyáron, amely valószínűleg az egész életedet befolyásolja. Ugyan már óriási lépéseket tettél azért, hogy elérd a célodat, mégis még van hova fejlődnöd, ugyanis meg kell tanulnod az utadon maradni és továbbra is ki kell hoznod mindent, amit csak lehet, ebből a helyzetből.

Halak: Ha van valami a karriereddel kapcsolatban, amit már régóta szeretnél megtenni, de eddig nem volt bátorságod lépéseket tenni az ügyben, akkor ezt kell megtenned a nyár végéig. Lehet ez egy továbbképzés, esetleg egy új feladat, amit még idén meg kell tenned, de emellett az is fontos, hogy fordíts energiát a hosszabb távú céljaid előkészítésébe az évszak vége előtt.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló