A legdurvább helyzetek, amikor legszívesebben megfojtanánk a volt párunkat



Az interneten meséltek az emberek arról, milyen szituációk miatt tudták volna megölni az exüket.

Ideális esetben, ha egy párkapcsolat nem működik, akkor a felek belátják, hogy jobb lesz, ha higgadtan megbeszélik a problémákat, majd mindenféle harag, sértettség nélkül búcsút intenek egymásnak.


Általában azonban nem megy ennyire könnyen a szakítás, és az se valószínű, hogy akkor láttuk utoljára a kedvesünket, amikor egyikünk becsukja maga mögött az ajtót. Sajnos ennél sokkal gyakrabban hallunk arról, hogy a pár egyik tagja képtelen elengedni az exét. Ilyenkor alakulhatnak ki olyan őrült helyzetek, amelyekről az interneten meséltek az emberek.


1. Képes volt hajnali hatkor beállítani, hogy összeszedje a cuccait. A szituációt tovább súlyosbította, hogy elhozta magával azt a nőt, akivel megcsalt.


2. A volt párom képes volt azt hazudni nekem, hogy rákos, csak azért, hogy ne szakítsak vele.


3. Megcsalt az exem, aki azzal vádolt meg, hogy a szakítás után túl gyorsan tovább léptem, ezért képes volt bármit megtenni, hogy szabotálja az új kapcsolatomat. Vicces volt.


4. Hajnali 3 óra volt. Az új párommal feküdtem az ágyban, amikor az exem kopogtatni kezdte az ablaküveget. Azt mondta, hogy beszélni akar velem.


5. A barátomnak egy speciális zárkombinációval kellett megvédenie az otthonát, mert a volt párja folyamatosan be akart törni hozzá.


6. A szakításunk óta a volt páromnak minden héten új partnere van. Mindegyikről küldött képet, mert ezzel akarja bizonyítani, hogy csak azért jár a csajokkal, mert hasonlítanak rám.


7. Az exem és az új csaja nem tudott elérni, mert letiltottam őket, de ők nem adták fel. Fogták magukat, megadták az e-mail címemet az összes ismerősüknek, hogy azok zaklassanak.


8. Ahogy megtudtam, hogy gyereket várok, azonnal szakítottam a párommal. Amikor a hetedik hónapban jártam, akkor küldött egy e-mailt, amiben azt írta, hogy nagyon szexi vagyok nagy hassal.


9. A volt párom minden héten lecserélte a telefonszámát, hogy másnak kiadva magát felhívhasson. Ezt követően a barátaim után nyomozott, hogy megtudja az új telefonszámomat.


10. Egy olyan dobozban adta vissza a ruháimat, aminek aljára egy nyers bontott csirkét rakott.


11. Hajnali kettő volt, amikor kinéztem az ablakon. Megláttam, hogy a volt párom, akinek nem reagáltam az üzeneteire, nem vettem fel, ha hívott, ott ácsorog. Gyorsan lebuktam az ablak alá. Nagyon megrémültem. Őrült leselkedő.


12. Maximálisan levegőnek néztem a volt páromat, aki viszont feltörte a Facebook-fiókomat, felhívatta az anyjával az enyémet, mert szerinte követem. Később megtudtam, hogy az egyik éjjel követte a legjobb barátomat és engem.


13. Habár a volt páromnak már akadt új barátnője, mégis azzal zsarolt, hogy szétküldi a meztelen fotóimat, ha nem megyek vissza hozzá. Most akkor mi van? Van új barátnőd, ember!


14. A volt párom eljött a munkahelyemre. Háromnegyed órát várt a sarkon arra, hogy kimenjek a szünetemre. A boltig követett azt hajtogatva, hogy milyen szörnyű élete volt mellettem.


15. A párom csípőjénél van egy heg. Elmondta, hogy az exe villát döfött belé.


16. A volt párom azzal vádolt meg, hogy megerőszakoltam. Ez képtelenség mert nem egy megyében laktunk, sőt, az országnak még csak nem is ugyanazon a részén. Számlákkal igazoltam magam. Végül ő került börtönbe.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló