35 évnyi repülés után landolt az 513-as járat



Senki sem foglalkozik a Bermuda-háromszögben eltűnt repülőgéppel kapcsolatos kérdésekre.Hajókat és repülőgépeket nyel el a Bermuda-háromszög, amivel kapcsolatban rengeteg legenda és bizarr történet terjedt el a köztudatban. Ezek egyike az 513-as járat különös esete, amiről könnyű lenne azt mondani, hogy csak az internet kitalációja, ám hitelesnek mondható személyek is beszéltek a repülőről, ami 1954. szeptember 4-én szállt fel Santiago repülőteréről.

A Németországba tartó gépen összesen 91 ember tartózkodott, ám ők soha nem érkeztek meg a célállomásra, mert az Atlanti-óceánon, a Bermuda-háromszög felett megszakadt a rádiós összeköttetés a géppel, ami 35 évig nem került elő.

Természetesen a repülőt azonnal keresni kezdték, de egy idő után légi katasztrófának minősítették az esetet, a roncsokról pedig úgy gondolták, hogy soha nem fogják megtalálni, főleg abban az esetben nem, ha a repülő a tengerbe zuhant és elsüllyedt.

1989. október 12-én azonban megjelent az égen a brazil Porto Alegre repülőtér felett. A légi irányítók alaposan megdöbbentek, amikor azonosították a 35 éve eltűnt, a repülőtér felett köröző gépet, amivel nem tudták felvenni a kapcsolatot.

Mire a repülő landolt, addigra az illetékesek kivonultak a kifutópályára, majd beléptek a fedélzetre, ahol megtalálták az utasok és a személyzet csontvázait. Ha ez még nem lenne elég rejtélyes, akkor még hozzá kell tenni, hogy összesen nem 91, hanem 92 személy tartózkodott a gépen, ami üresjáratban volt.

A plusz egy halott főről senki sem tudja, hogy ki lehet, mert a test annyira rossz állapotban volt, hogy nem lehetett azonosítani. Dr. Celso Atello paranormális kutató elmélete az, hogy az 513-as járat időalagútba, valamilyen féregjáratba került a Bermuda-háromszögben. A testek akkor indulhattak bomlásnak, amikor a repülő visszatért a jelenbe, az utasok és személyzet pedig hirtelen 35 évet öregedtek.

Vannak, akik szerint a kormány el akarja tusolni az ügyet, amiről többé senki sem beszélt, a korabeli újságcikkeket pedig meghamisították, ám úgy néz ki, hogy akad néhány eredeti példány, ami beszámol az esetről.

Az 513-as járat története rengeteg nyitva hagyott kérdést hagyott hátra. Ki vezette a gépet, amikor a féregjárat kiköpte 35 év után? Talán a rejtélyes plusz halott? Egyáltalán ki lehetett az illető? Az is furcsa, hogy miért halt meg mindenki, hiszen voltak olyan emberek a fedélzeten, akik 35 év öregedés után még életben maradhattak voltak, mert nem lépték volta át a 100. életévüket. Lehet, hogy a test nem bírta a hirtelen öregedést?

Az sem kizárható, hogy a személyzet és az utasok már abban a pillanatban meghaltak, hogy a repülőgép eltűnt? Az is érdekes, hogy mindenki ugyanott ült, ahol eredetileg kellett neki, tehát nem valószínű, hogy egy másik világban éhen és szomjan haltak, mert abban az esetben valószínű, hogy nem ilyen egységesen tették volna.

Az 513-as járat különös története, amiről alig lehet információt találni, egy lett a Bermuda-háromszöggel kapcsolatos legendák közül, aminek nyitva hagyott kérdéseire senki sem tud, vagy akar, válaszolni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló