Milyen előjátékra vágyik a pasid?



A csillagjegye szerint mivel indíthatod be a párodat?Kos: Könnyen elérheted a célod a Kos pasinál, ha újabb és újabb aprósággal próbálkozol, mert akkor nem fogja unalmasnak, megszokottnak, egyhangúnak érezni az együttlétet. Szereti a hosszú előjátékot, ha játszhat a zsákmányával, ezért te is nyugodtan dobd be minden kreatív ötletedet!

Bika: Szereti a lágy érintést, simogatást, a fülbe suttogást. Azért is rajong, ha kéjes hangon beszéltek arról, ami következni fog, de az is kedvére van, ha elrebeged, hogy mire vágysz a leginkább.

Ikrek: Szereti a szórakoztató szerelmet, az érintéseket, a simogatást, az ölelkezést, a csókolózást, a hosszú szeretgetést, ám fontos, hogy ő elsősorban a hagyományokat kedveli, mert az újításoktól kicsit ódzkodik.

Rák: Vágyik a csókcsatára, az ölelkezésre és a simogatásra. Őt meg kell hódítani, ezért jól teszed, ha hangoztatod, hogy mennyire szereted őt, és azt, amit csinál, mert mindez tovább korbácsolja a vágyát. A kellékeket, újításokat csak akkor szereti, ha már összeszokott pár vagytok.

Oroszlán: Jellemző rá, hogy nagyon hevesen, szenvedélyesen tér a lényegre, elfeledkezve az előjátékról, ami talán nem is fontos a számára. Nagyon fantáziadús, imádja a változatos, formabontó mozdulatokat, a szerepjátékot, a sztriptízt, a harapásokat, de még némi szadomazó megmozdulásra is rávehető.

Szűz: Jöhet a bor és a bókok, ugyanis szereti hallani, hogy mennyire szexi, kívánatos, de a masszázs és az ellazító érintéseket is kedveli. A kapkodást utálja, úgyhogy esetében készülj hosszas, jól összehangolt, fokozatos előjátékra.

Mérleg: Őt el kell varázsolnod, amihez jöhet a pezsgő, az eper, vagy egyéb szexualitást fokozó kellék. A jó megjelenés, szexi öltözet, selyem fehérnemű, finom illat is sokat számít, mert arra vágyik, hogy sugározzon belőled az érzékiség. Az előjátékba a csábító sztriptíz is jöhet, ahogy a rengeteg lágy érintés és csókolózás is. Készülj hosszú, fokozatos, vágyfokozó előjátékkal!

Skorpió: Már az előjátéknál is suttoghatsz huncutságokat a fülébe, részletesen elmesélheted, hogy terveid szerint, mi vár rá, de azt is szavakba öntheted, amit éppen teszel vele. Azt is hozd a tudtára, hogy elégedett vagy vele és jól esik, amit csinál. Szereti a meghitt pillanatokat, az ölelkezést, csókcsatákat, szorítást, finom harapásokat, a lágy fájdalmat, de nem híve a hosszú előjátéknak.

Nyilas: Ne fukarkodj a csábító, minden jót ígérő szavakkal, ami mellett az ölelkezés és szeretgetés is pillanatok alatt meghozza a kedvét a továbbiakhoz. A borozgatás, a tánc, a masszázs és a közös fürdőzés is bejöhet neki.

Bak: Imádja a hosszas, kéjes ölelkezést, simogatást, csókolózást, de még a lágy fájdalom sincs ellenére. Ha mindezt szexi bókokkal vegyíted, valamint elmondod, hogy mire vágysz, mit érzel, akkor az előjáték gyorsan vad szeretkezése torkollhat. Legyél kreatív, őszinte, vedd a kezedbe az irányítást!

Vízöntő: Imádja az erotikus simogatást, a masszázst, a csúnya szavakat, a mocskos beszédet, ezért bátran részletezd, hogy mire készülsz vele, de azt is meséld el, hogy mire vágysz. A Vízöntő férfi tele van fantáziával, vágyakkal, ami lehet kellően piszkos is. Emellett rajong a vizes élményekért.

Halak: Vess be mindent, ölelést, csókokat, simogatást. Ha igazán le akarod nyűgözni, akkor teremts számára varázslatos, misztikus környezetet, vidd el egy más dimenzióba! Bátran váltsd valóra a szexuális vágyait, álmait. Szintén a kedvére tehetsz a könnyed, érzéki tánccal, fehérnemű bemutatóval, szerepjátékokkal, vizes kalandokkal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló