Ezekkel a mágiákkal gyönyörrel teli éjszakákat varázsolhatsz a hálószobádba



Végezd el az alábbi szertartásokat, ha szeretnéd égi segítséggel feltüzelni a párkapcsolatodat!Ha hétköznapi megoldások mellett égi támogatást kérnél, akkor az alábbi szexmágiák a segítségedre lehetnek, ám jól vigyázz, hogy mit kívánsz, mert ezek, a pénteken, növekvő hold idején elvégezhető, varázslatok extra erősek!

Hosszú gyönyörök éjszakája varázs: Amennyiben arra vágysz, hogy intenzívebben éld át a szerelmet és az orgazmust, akkor vásárolj vagy piros gyertyából formázz egy vaginát. Ehhez érdemes hozzáadnod valamit, például hajszálakat, ami a sajátod.

Helyezd a gyertyát az oltárod közepére, szórd meg chilivel, majd tégy köré hat darab piros gyertyát és egy lótusz illatú füstölőt! Ezt követően erősen képzeld el, érezd magadban a vágyat! Amikor ez megtörtént, akkor gyújtsd meg a vagina alakú gyertyát is!

Amennyiben nem vagy szégyenlős, akkor előtte nyugodtan kielégítheted magad, ugyanis azzal növelheted a mágia erejét, ha a végcél előtt mondod el a varázsigét. Ha szégyenlős vagy, akkor önkielégítés nélkül is elmondhatod az alábbi varázsigét:

Ezer szirma van lótusznak, az istenek adjanak nekem ezerszeres orgazmust mindörökké és ma.”

Most már csak annyi a dolgod, hogy hagyd leégni a gyertyát.

A csillagos ég varázs: Ha ezt a mágiát választod, akkor mondhatni a csillagokig emelkedhettek a pároddal, akivel rendkívüli élményeket és orgazmust élhetsz át az ágyban. A varázslatot kezdd azzal, hogy kimész a szabadba, ahova vigyél magaddal ylang-ylang füstölőt, valamint két gyertyát, amelyek közül az egyik a női, a másik a férfi nemi szervet testesíti meg.

A gyertyákat elkészítheted, de meg is vásárolhatod. Ha úgy döntesz, hogy te készíted, akkor mindenképpen adj hozzá saját anyagot, például néhány szálat a párod hajából és a sajátodéból. A gyertyákat kend be olíva és chili keverékével, majd fordítsd egymással szembe és gyújtsd meg őket! A füstülőt is gyújtsd meg!

Most ürítsd ki az elmédet, koncentrálj a kívánságodra! Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Az isten és az istennő áldjon meg bennünket a csillagos ég alatt, hogy mi is felérjünk oda. A szerelmünk legyen olyan tüzes és szenvedélyes, hogy az egekbe repítsen. Lobbanjon lángra a vulva és a linga, örök tűzben égjenek, amit csak a másik öle csillapíthat le. Mostantól minden alkalom olyan lesz, mintha az istenek szerelmeskednének és szülnének csillagokat az égre kitörő örömükben.”

Most már csak annyi a dolgod, hogy égesd csonkig a gyertyákat!

Test és lélek egybeforrasztó varázs: Ezzel a mágiával megerősítheted azt a testi-lelki kapcsolatot, ami közted és a párod között van. Ehhez a varázslathoz fogj piros gyertyát, amiből formázz egy női és egy férfi alakot! A nőibe kerüljön a te, a férfiéba a párod hajszálaiból! A kanócot középre helyezd, hogy a gyertyákat fektetve tudd égetni. Ugyanezért tehetsz több helyre is kanócot.

Ezt követően gyújts meg kilenc darab piros gyertyát, majd helyezz középre egy fémtálkát, aminek aljába tégy rózsaszirmokat! Nevezd el hangosan a két bábut, a tiédet és a párodét, majd kend be azokat mézzel, és tedd őket a tálba úgy, hogy a női bábu legyen alul.

Most összpontosíts a vágyadra, gyújtsd meg a bábukat és mondd el háromszor a következő varázsigét:

Rózsaágyban, nyitott szívvel, szétvetett lábakkal magamba fogadlak téged, az enyém legyen tested és lelked.”

Égesd végig a bábukat, majd a maradványokat tedd az ágy alá vagy közelébe az első éjszakára, amin lehetőleg szerelmeskedjetek a pároddal! Másnap nyugodtan kidobhatod a varázslat maradványait.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló