Egy csók árulhatja el az intim titkodat



Egy francia pszichológus tesztje ránthatja le a leplet arról a szexuális titkodról, ami talán még előtted is rejtve van.

Míg egyesen lépten-nyomon a szexuális életükről beszélnek, addig mások nemcsak a külvilág elől titkolják az intim dolgaikat, hanem gyakran a párjuk, de még önmaguk előtt is. Most azonban egy képes teszt leleplezheti a szexuális titkokat.

Legalábbis ezzel a céllal állította össze egy francia pszichológus az alábbi tesztet. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szexuális titkot árul el rólad a teszt, akkor a dolgod csak annyi, hogy jól nézd meg a lenti képen szereplő csókolózó párokat, majd válaszd ki azt, amelyik a leginkább megfogott.

Ha döntöttél, akkor csak olvasd el, hogy a kép alapján milyen rejtett szexuális titkod lehet, amit talán még önmagad előtt is rejtve van!1. Az első kép alapján azt állítja a francia pszichológus, hogy a te rejtett szexuális titkod, amiről talán te sem tudsz az, hogy amikor szerelemmel szeretsz valakit, akkor ösztönösen szem előtt tartod a párodat és az ő igényeit. Ezzel meghitt és kellemes hangulatot teremtesz kettőtök közé.

2. Ha a második kép ragadott magával, akkor a francia pszichológus szerint az a rejtett szexuális titkod, amiről talán te sem tudsz, hogy hatalmas a képzelőerőd, amit a hálószobában is szeretsz kamatoztatni. A párod biztos, hogy sohasem unatkozik melletted, hiszen minden, amit kitalálsz, nagyon egyedi és különleges.

3. Abban az esetben, ha harmadik kép fogott meg a legjobban, akkor a francia pszichológus szerint az lehet a rejtett szexuális titkod, amiről talán még te sem tudsz, hogy rengeteg benned a lelkesedés és a kitartás, amit a hálószobádban is szeretsz kibontakoztatni, ezzel olyan vad éjszakát teremtve, amire a párod biztos, hogy nem számít.

4. Ha a negyedik képre esett a választásod, akkor a francia pszichológus szerint az lehet a rejtett szexuális titkod, amiről talán te magad sem tudsz, hogy a hálószobában elképesztően empatikus vagy, igazán fontos a számodra, hogy a párodnak minden tökéletes legyen. Te olyan élvezetet tudsz adni és akkora odaadással fordulsz a párod felé, ami nagyon ritka.

5. Az ötödik kép alapján azt mondja a francia pszichológus, hogy a te rejtett szexuális titkod, amiről talán még nem tudtál, az, hogy amikor fizikailag erősen vonzódsz valakihez, működik köztetek a kémia, akkor könnyen létesítesz intim kapcsolatot az illetővel. Tisztában vagy azzal, hogy mit teszel, a tetteidért pedig mindig vállalod a felelősséget.

6. Ha a hatodik kép nyerte el a tetszésedet, akkor a francia pszichológus szerint az a rejtett szexuális titkod, amiről talán még te sem tudsz, hogy a szeretet és az intenzív érzelmek nagyon meghatározóak a számodra. Csak akkor mész bele egy kapcsolatba, ha nagyon vonzódsz a másikhoz, aki iránt soha nem vagy közönyös.

7. Ha az utolsó kép mellett döntöttél, akkor a francia pszichológus szerint az lehet a rejtett szexuális titkod, amiről talán még nem tudsz, hogy mindent csak és kizárólag szeretetből tudsz tenni, ugyanis az egész személyiségednek ez az alapja. Senkit sem tartasz vissza, mindig tejes mértékben jelen vagy a kapcsolatban és maximális odaadással fordulsz a párod felé.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló