A csillagjegyek intim titkai



Ki a legszenvedélyesebb és kit a legnehezebb elcsábítani?Kos: Rendkívül szenvedélyes, tele van izgalommal, vággyal és imád rögtönözni. Ahogy az élete minden területét, úgy a párkapcsolatát is szereti irányítani. Amit nagyon utál az, ha megvárakoztatják, viszont az is jellemző rá, hogy mindig eléri, amit akar...

Bika: Minden tekintetben ellenállhatatlan, a hálószobai titka pedig az, hogy szereti minden érzékszervével megélni az intim együttlétet a kedvesével. A Bika egyszerre gyengéd és heves. Képes egyetlen pillanat alatt a mennyekbe repíteni a párját, de akár órákig is kényezteti, ha az kell. Róla az is elmondható, hogy soha nem ugrik meggondolatlanul a kapcsolatokba.

Ikrek: Könnyed, pajkos és nagyon szeret játszani a hálószobában. Ő fáradhatatlanul, állandóan keresi az izgalmakat, és soha nem fogy ki az ötletekből. A habitusa a hálószobai együttlétekre is vonatkozik...

Rák: Mindig az érzelmei irányítják, emiatt a párkapcsolatát is érzelmi szinten igyekszik elmélyíteni. Ez leginkább udvarias gesztusokat, romantikus randikat jelent, és nem egy éjszakás kalandokat. Amikor a Rák végre biztonságban érzi magát, akkor a hálószobában is hajlandó megmutatni a lelkét a párjának.

Oroszlán: Elképesztően öntudatos, ez pedig a hálószobai teljesítményén is meglátszik. Ő kiharcolja a kedvese figyelmét, a dicséreteket, a szexuális együttlétről pedig az a véleménye, hogy ez egy újabb lehetőség arra, hogy megmutassa az irigylésre méltó képességeit. Egészen addig nyitott az új kalandokra és tapasztalatokra, amíg ezek lehetőséget adnak arra, hogy megmutassa az erősségeit.

Szűz: Mindent átgondol, felügyel és egészen addig nagyon óvatosan közelít a kedveséhez, amíg elég alaposan át nem tanulmányozta. Amikor ez megtörtént, akkor jöhet a testiség. A Szűz kifinomult, figyelmes teremtés, aki minél alaposabban ismeri meg a társát, annál jobban élvezi az együttléteiket.

Mérleg: Kifejezetten rafinált szerető, akinek aprólékos és különleges igényei vannak. Az ő életében a szépség és a harmónia játssza a kulcsszerepet. Jellemző rá, hogy hajlamos a párja kedvére tenni, de előfordul, hogy csalódottan távozik, amiért nem az általa elképzeltek szerint alakult a légyott.

Skorpió: Esetében nem létezik tabu a testiségben. Legalábbis első benyomásra ez látszik rajta, ugyanis lehántva róla a rétegeket kiderül, hogy kifogyhatatlan szexuális energiával rendelkezik, ez pedig elképesztően vonzóvá és szexivé teszi.

Nyilas: Imádja a kalandokat, ez pedig a testiségben sincs másképp, ugyanis játékos és nyitottan áll hozzá a lehetőségekhez. A hálószobában természetesen viselkedik, önmagát adja, de előfordul, hogy rögtönöz. Róla az is kijelenthető, hogy mindig azt keresi, ami új és izgalmas.

Bak: Még mielőtt testiségre kerülne a sor, igyekszik alaposan megismerni a társát. Ő először az érzelmi és a lelki kapcsolat kialakítására törekszik a párjával, amikor pedig úgy ítéli meg, hogy most már minden klappol köztük, akkor többé nincs akadálya a testi örömöknek.

Vízöntő: Az intellektuális és szabad szellemű Vízöntő érzelmi téren teljesen kiszámíthatatlan. Számára nagyon fontos, hogy még mielőtt testiségre kerülne a sor, szellemileg egy hullámhosszra kerüljön a társával. Ösztönösen cselekszik, kíváncsi, nyitott az újdonságokra, utálja a megszokottságot.

Halak: Az együtt érző képessége miatt akkor élvezi igazán a testiséget, ha mély érzelmi kapcsolatban áll a partnerével, vagyis a testi örömök ideje csak akkor jöhet el, ha biztonságban érzi magát a párjával. Ha akarja, akkor ellenállhatatlan.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló