24 milliót költött ruhára Katalin hercegné



Vilmos herceg felesége Kanadában költött el egy vagyont.Katalin hercegnét arról ismeri a világ, hogy nem jelent számára problémát, ha kétszer kell felvennie ugyanazt a ruhát, és attól sem riad vissza, hogy fast fashion holmiban lépjen ki a nyilvánosság elé, éppen ezért most kisebb meglepetésként érte a rajongóit, hogy Vilmos herceg felesége 8 nap alatt 24 millió forintnak megfelelő dollárt költött el ruhákra egy hivatalos kanadai látogatás alkalmával.


Az első napon Katalin hercegné egy 5 000 dolláros Jenny Packham ruhát, 4 000 dolláros Sylvia Fletcher kalapot és 12 000 dolláros G. Collins & Sons fülbevalót viselt.


A következő napon már egy 5 100 dolláros Alexander McQuee ruhát vett fel a hercegné, amihez 895 dolláros Miu Miu táskát választott. A frizura se volt ingyen, ugyanis azért 390 dollárt kellett kifizetnie a kétgyermekes anyukának.


Katalin hercegné talán a harmadik napon viselte a „legolcsóbb” outfitjét, hiszen a Zara farmeréhez, Topshop inget vett fel. Ezt az összeállítást egészítette ki az 1 750 dolláros Pippa Small fülbevalóval. Ugyanennek a napnak az estéjén már egy 1 715 dolláros piros Preen ruhában és 1100 dollárt érő Bespoke Jenny Packham táskával jelent meg.


A negyedik napon látott zöld Dolce & Gabbana ruha 3 545 dollárba fájt, míg a Cartier óráért 5 200 dollárt kellett letenni az asztalra. A hercegné frizurája itt 390 dollár.


Az ötödik napon Katalin hercegné egy 1 915 dolláros piros Caroline Herrera kabátot vett fel, amihez 1 134 dollár értékben viselt Annoushka és a Kiki fülbevalókat.Vilmos herceg felesége akkor is felvesz valami értékeset, amikor azt hinnénk, hogy visszafogottan öltözött fel. Ezt történt akkor is, amikor szürke Sentaler kardigánban lépett ki az utcára. A 920 dolláros ruhához egy csupán 97 dolláros fülbevalót választott.


A babazsúrra egy 460 dolláros ruhát vett fel, amihez 180 dolláros övet használt. Az egész olcsónak tűnő összeállítás árát a 2 850 dolláros Kiki McDonough fülbevaló emelte meg.


Amikor a veszkó csizmával kiegészített szett ára 5 200 dollárt ért, akkor a Cartier óra miatt ugrott meg az összeg. Az itt viselt farmer csak 39 dollárjába került a hercegnének.


Katalin a Zara blézert és nadrágot egy H&M pólóval egészítette ki, valamint a 12 300 dolláros Asprey nyaklánccal és az 1 134 dolláros fülbevalóval.


Vilmos herceg felesége az utolsó kanadai napon egy 454 dolláros anorákot viselt, amihez 49 dolláros cipőt vett fel.


A búcsúnál Katalin hercegné egy halványpink árnyalatú Catherine Walker kabátot választott. Ennek az értéke 4 000 dollár volt.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló