Meghalt a 91 éves néni, aki a világjárást választotta a kemoterápia helyett



Norma Jean Bauerschmidt nem omlott össze, amikor megtudta a szörnyű hírt.A rák az egyik legrosszabb diagnózis, amit az orvostól kaphatunk, hiszen tudjuk, hogy ez milyen fájdalmas kezeléseket jelent, ahogy azt is, hogy egyáltalán nem biztos, hogy le tudjuk győzni a szörnyű betegséget.


Ha valakinél rákot fedeznek fel, az gyakran magába roskad, de vannak, akik ezt jelnek veszik, hogy ideje igazán élnünk. Így tett Norma Jean Bauerschmidt is. A 91 éves néni nem hagyta, hogy az élete hátralévő részére rányomja a bélyegét a rák, ugyanis ő úgy döntött, hogy meg fogja valósítani az álmait, és elutazik a családjával.A Michiganban élő nő szinte egyszerre vesztette el a férjét és tudta meg, hogy méhnyakrákja van. A néni orvosa elmondta, hogy Norma milyen kezelések közöl választhat, de az idős asszony nem kért a kemoterápiából, ugyanis jobb ötlete támadt.


Norma a fia és a menye elé állt, majd közölte, hogy fogják a túrazsákjukat, és menjenek vele világot látni. Norma családja rábólintott az ötletre. A család az elmúlt évben körbeutazta Észak-Amerikát, ám ezzel nem ért véget a túrájuk, hiszen úgy tűnt, hogy a néni megállíthatatlan.Sajnos azonban Norma ideje lejárt, ugyanis 2016. szeptember 30-án, a lakókocsijában, a családja körében, rengeteg friss élménnyel gazdagodva, itt hagyta a földi létet.(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló