Őrült dolgokra képesek a celebek, hogy szebbek legyenekMacskaalmos arcpakolás, de lábujj műtét is szerepel a legelképesztőbb kozmetikai kezelések között.A mondás szerint a szépségért meg kell szenvedni, ám a legtöbb nő nem hajlandó elmenni a végsőkig, ha a külsejéről van szó. A celebek és sportolók azonban megtehetik, hogy a legőrültebb technikát is kipróbálják.


Macskaalom, mint arcpakolás: Michelle Phan, YouTube-vlogger esküszik arra, hogy a macskaalomból nagyszerű és mélyen tisztító hatású arcpakolás készíthető, ugyanis bentonit található benne. Szerencsére a bőr méregtelenítésére alkalmas összetevő ízlésesebb formában is elérhető.


Drakula terápia: Kim Kardashian próbálta ki a módszert, aminek a lényege az, hogy vért vesznek a pácienstől, majd ezt lecentrifugázva kivonják belőle a vérplazmát, amelyben többek között növekedési faktorok és őssejtek találhatók.


A plazma-koncentrátumot egy vékony tűvel vagy speciális pisztollyal visszajuttatják a bőrbe. Ez elméletileg serkenti a rugalmas rostok képződését, valamint segíti a bőr a hidratáltságának helyreállítását. A terápia nagyon fájdalmas.


Gyertyás vágás: Soha ne próbáljuk ki otthon a gyertyás hajvágást, ami arról szól, hogy a töredezett hajszálakat égő gyertyával eltüntetik. A haj, aminek hosszából így nem kell vágni, alkalmasabb lesz a kondicionálásra.


Hájas lábujj műtét: Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez minden idők egyik legabszurdabb kozmetikai kezelése. Általában azok a nők élnek ezzel a lehetőséggel, akik szebb lábfejet akarnak, vagy van otthon egy pár szép cipőjük, amibe nem fér bele a lábuk.


Hidegterápia: Lindsay Lohan imádja a szépségápolási módszert, aminek a lényege az, hogy az ember extrém hidegnek (-110 Cº - -190Cº) teszi ki a testét. Az 1-3 percig tartozó hidegterápia enyhíti a fáradtságot és javítja az izmok teljesítőképességét.Pilaten mitesszer-eltávolító maszk: A fekete maszk állítólag eltávolítja a fekete mitesszereket, ám kifejezetten veszélyes a használata. Ha túl sokáig marad fent, vagy rosszul próbáljuk leszedni, akkor nagy fájdalmakat okoz, sőt, a szemöldököt is letéphetjük vele, mert olyan, mint a gyanta.


Arcedző maszk: Állítólag az arc simább és vékonyabb lesz, ám a visszajelzések nem azt tükrözik, hogy a maszktól edzettebbek lesznek az arcizmok.


Köpölyözés: A riói olimpián figyelhettük meg, hogy több sportoló hátán nagy, kerek, piros foltok éktelenkedtek. Ez az ősi „gyógyászati” módszer, a köpölyözés mellékhatása. Az eljárás során a test különböző pontjait tulajdonképpen szivattyúzzák, ami egyfelől növeli a véráramlást, másfelől csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.


Őssejtes szájmaszk: Lady Gaga szerint a növényi őssejtes szájmaszk csodát tesz, ha teltebb ajkakra vágyunk. Az énekesnő állítását nem sokan igazolták vissza.


ProFractional lézeres kezelés: Chelsea Handler osztotta meg a nagyvilággal azt, hogy milyen volt az arca a lézeres kezelés előtt és után. A lézer eltünteti a ráncokat, hegeket, leégés nyomait, majd segíti a kollagén termelődését.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló