Mit jósol a Tarot 2017-re?



Válasszunk egy kártyalapot a lenti képről, hogy megtudhassuk, hogy mire számíthatunk a következő évben!1. Bolond: Új korszak veszi kezdetét az életünkben. Ez lehet helyváltoztatás, új munkahely, de a baráti és szerelmi kapcsolatok is megváltozhatnak. Fogadjuk nyitottan mindazt, ami 2017-ben vár! A 2016-os terveket teljesítettük, tehát jövőre új útra léphetünk rá.

2. Mágus: Jövőre mélyebben megérthetjük a megérzéseinket, az ösztöneinket, az intellektusunkat, amikkel a sorsunkat jobbra fordíthatjuk. 2017-ben felfedezhetjük, hogy hogyan manipulálhatjuk magunkat és a környezetünket úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

3. Főpapnő: Valami, ami eddig csak lappangott bennünk, a felszínre kerül, ezért fontos, hogy több figyelmet fordítsunk az álmainkra, megérzéseinkre, gondolatainkra. Arra is készüljünk fel, hogy olykor át kell lépnünk a sötét oldalra! Ne féljünk!

4. Császárnő: Eljött a kötelezettségvállalás, az elkötelezettség éve, emiatt többet kell gondolkodnunk ezeken a szerepeken. 2017-ben sokat kell törlesztenünk, úgyhogy fontoljuk meg, hogy kinek mit adunk, mert azt fogjuk visszakapni. Minden erőnkkel támogassuk a családunkat és a barátainkat, mert szükségük lesz ránk!

5. Szeretők: A választásokról és a döntésekről fog szólni 2017. Ez főleg az érzelmi életünkre lesz jellemző, mert itt komoly problémát fog okozni a döntéshozatal. Biztos, hogy erősen meg kell majd harcolnunk magunkkal, a szerelemmel, a vággyal és a szeretettel.

Erősen fogunk vágyni arra az új szerelemre, ami kibontakozik az életünkben, de ugyanakkor a szeretet miatt nem akarjuk felrúgni a jelenlegi kapcsolatunkat. Végül azt fogjuk választani, ami a legjobb a számunkra.

6. Diadalszekér: Azokkal a konfliktushelyzetekkel kell foglalkoznunk, amelyek már 2016-ban jelen voltak az életünkben. Ezeket akkor tudjuk megoldani, ha az arany közutat keressük, az akaratunk pedig továbbra is erős és tiszta marad.

7. Remete: 2017-ben találkozunk egy egyelőre ismeretlen személlyel, aki készen áll arra, hogy segítsen, irányt mutasson. Ha megtaláltuk az illetőt, akkor maradéktalanul fogadjuk meg a tanácsait Emellett a saját érdekünk meg kell találnunk néhány dolognak a mélyebb értelmét, valamint jobban el kell mélyednünk önmagunkban.

8. Erő: 2017-ben az etika és az erkölcsi erők kutatása lesz a dolgunk. Olykor nagyon nehéz lesz a küldetésünk, de az önmagunkba vetett hit átsegít a nehézségeken. Ha úgy érezzük, hogy ez életünk legsötétebb időszaka, akkor higgyünk abban, hogy a győzelem már csak egy karnyújtásnyira van.

9. Szerencsekerék: 2017-ben egy olyan hatalmas dolog várható, amely felett valószínűleg nem lesz irányításunk, tehát a korábbinál is jobban kell bíznunk a Sorsban. Fogadjunk el mindent, amit kapunk, miközben vigasztaljon az, hogy közel járunk a boldogsághoz, a saját utunkhoz! Az intenzív időszak után a pihenés ideje is el fog jönni.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló