Obamáról mesélt a fodrásza



A volt amerikai elnök húsz éve jár ugyanahhoz a hajvágóhoz.Amikor fodrászhoz megyünk, akkor kicsit úgy érezhetjük, mintha pszichológusnál járnánk, hiszen míg készül a frizura, addig szívesen beszélgetünk, sztorizgatunk, de az sem ritka, hogy titkokat árulunk el magunkról, az életünkről.

A fodrászokba vetett bizalmat Barack Obama embere immár húsz éve élvezheti, hiszen az Egyesült Államok 44. elnöke két évtizede jár ugyanahhoz a hajvágóhoz. A híres Hyde Park Hajszalon munkatársa most arról mesélt, hogy milyen embernek ismerte meg az USA volt elnökét.

Obama hajával kapcsolatban a leggyakrabban hallott vicc, hogy a világ egyik nagyhatalmát vezető elnök igencsak beleőszült a munkájába. A volt elnök hajszíne tény, hogy erősen fehérbe fordult, de a formája nem sokat változott az elmúlt 8 évben.

A múlt pénteken leköszönő elnök, aki Chicagóból származik, még egy ottani neves, csak Zariffként emlegetett fodrászhoz jár, ám nem ő az első híres vendég, hiszen Zariff korábban olyan világhírű személyek haját vágta, mint a bokszoló Muhammad Ali, vagy a legendás rendező Spike Lee.

Zariff most arról mesélt, hogy hogyan viselkedett vele Obama fazonírozás közben. Elmondása szerint a politikus ugyanúgy viselkedett, mint bármelyik másik kliens. A volt elnök lelkesen részt vett a vitákban, szívesen beszélgetett mások történeteiről.

A fodrász arról is beszélt, hogy a volt elnök soha nem villogott az intelligenciájával, ugyanis inkább visszafogta magát és mindenkire odafigyelt. Zariff elmesélte az Obamával kapcsolatos kedvenc élményét is:

Ez egyszerű történet. Régebben Obama a lányait is elhozta a szalonba. Ők még annyira kicsik voltak, hogy le sem ért a földig a lábuk, amikor a székbe ültek. Malia az egyik nap megkérdezte az apjától, hogy miért vágatja le folyton a haját, ami mindig ugyanúgy néz ki. Obama erre azt felelte, hogy pont ez a lényeg.”

Zariff arról is beszélt, hogy mi a munkája titka, ami miatt olyan sok híresség megkedvelte:

Nem hiszek a borotvavonalakban. A pengék annyira élesek, hogy az nagyon szöges, határozott vonalat adnak, de sokat elvesznek a hajvonalból, a bőr felső rétegéből, mindenhonnan, hogy markáns legyen a csík. Szerintem inkább legyen természetes a vonal az elektromos készülékkel.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló