Baltás gyilkos áldozatai kísértenek VilliscábanRémálomba illő szellemtörténetek.Baltás gyilkos végzett a családdal: 1912. június 11-én borzalmas dolog történt az iowai Villiscában, ahol egy ismeretlen megölte a békésen alvó Joe Moore-t, a feleségét, Sarah-t, és a négy gyermeküket.

Miután a gyilkos egy fejszével szétverte a Moore család tagjainak fejét, ruhákkal letakarta azokat, majd a tükröket és az összes üveget, aztán lemosta a kezéről a vért. A hatóságnak nem sikerült megoldania a gyilkossági ügyet, viszont egy teória szerint a Moore család lemészárolása kapcsolódik azokhoz a fejszés gyilkosságokhoz, amelyek akkoriban történtek az egész országban.

Állítólag a helyszínen máig kísértenek az áldozatok szellemei.

Elhunyt rabszolgák kísértenek a horrorházban: 1832-ben New Orleansban élt Dr. Louis és Delphine LaLaurie, akik a város legfényűzőbb társas összejöveteleit tartották, viszont a rabszolgáikkal szörnyen bántak, különösen a ház úrnője.

1834 áprilisában lángra kapott a konyha, majd a tűz gyorsan szétterjedt a házban. Azt követően, hogy a tűzoltók eloltották a lángokat, a konyhában rátaláltak a tűzhelyhez bilincselt szakács holttestére.

A tetőtérben rejtett, rácsos ajtót találtak, ami mögött tucatnyi, borzalmas állapotban lévő rabszolgát fedeztek fel. Volt, akit a falakhoz láncoltak, míg másokat ketrecekbe zártak, de akadtak, akiket rögtönzött műtőasztalokhoz szíjaztak.

A LaLaurie család elmenekült, többé senki sem látta őket. Miután a csőcselék feldúlta a házat, az éveken át elhagyatottan állt. Később gyakran cserélt gazdát, ugyanis senki sem bírt túl sokáig a házban maradni.

Állítólag még napjainkban is hallani a fájdalmas sikolyokat az 1140 Royal Street felől, ugyanis az elhunyt rabszolgák szellemei a házban kísértenek.

Brutális mészárlás vetett véget a török herceg hedonista életének: A hedonista Süleyman herceg arról vált ismertté, hogy folyton hangos bulikat tartott a New Orleans-i Dauphine utca 716-os lakhelyén. A török férfiról az a hír járta, hogy a családja, szolgálja és rabszolgája mellett még háremet is tartott, de abban nemcsak nők voltak, hanem férfiak is.

Az egyik reggel egy szomszéd arra figyelt fel, hogy a hely túl csendes, majd meglátta, hogy a fenti galériából vér csöpög. A helyszínre kiérkező rendőröket sokkolta a látvány, ugyanis a házban szétszórt testrészeket találtak amellett, hogy padlótól plafonig minden csupa vér volt.

A házban válogatás nélkül mészárolták le a férfiakat, nőket, gyerekeket, míg Süleymant élve temették el. Akkoriban a rendőrség kalózokat vádolt a gyilkossággal, de valószínű, hogy Süleyman bátyja mészárolt le mindenkit, amiért a testvére pénzt lopott tőle.

Az eset óta állítólag még mindig lehet bulizást hallani a Dauphine utca 716-ban, sőt, néhányan arról számoltak be, hogy magát Süleymant is látták testet ölteni.

Kolbászt csinált a felségéből a hűtlen férj: Az1800-as években döntött úgy egy pár, hogy Németországból New Orleansba költözik, hogy aztán ott kolbászgyárat alapítsanak. A kolbászuk finom volt, de a pár házassága tönkrement.

Idővel a férj talált magának egy fiatalabb szeretőt, ám a feleség miatt nem lehettek igazán együtt, ezért a férfi az egyik este bezárta az üzletet, aztán bement a hátsó szobába, ahol a felesége kolbászt készített, majd egy zsinórral megfojtotta.

A holtestet eltüntetését úgy oldotta meg a gyilkos, hogy azt beledolgozta a kolbászba, ami akkor derült ki, mikor a vásárlók a termék minőségének romlására kezdtek panaszkodni, majd egyikük aranygyűrűt talált a kolbászban. Mivel gyanította, hogy a hetek óta eltűnt feleségé lehet, ezért hívta a rendőrséget.

A hatóság a szoba sarkában talált rá a sikoltozó férfira, aki azt állította, hogy a felesége szelleme előbújt a húsdarálóból. A férj elmegyógyintézetbe került, de a felesége szelleme ott is kísértette a hátralévő napjaiban.

A beszámolók szerint máig kísért egy különös női szellem az Old Hans Mueller Rezidencián, ahol a gyilkosság történt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló