Félelmetes hidak



Tíz híd, amelyekről rémisztő történeteket mesélnek az emberek.Temetőkkel, szállodákkal, múzeumokkal, kastélyokkal és más épületekkel kapcsolatban gyakran hallunk hátborzongató beszámolókat, ám az már ritkább eset, hogy valaki hidakról meséljen egy ijesztő történetet.

A következő hidak azonban olyan építmények, amelyeken senki sem menne át nyugodt szívvel.

Nyúlember híd, Virginia: Fairfax megye városi legendájából már horrorfilmet is forgattak, ugyanis a mendemonda szerint a Colchester felüljáró környékén egy ijesztő Nyúlember jelenik meg.

„A pokol hídja”, Michigan: Az 1800-as években sok gyerek tűnt el a környéken, ezért a szülők a keresésükre indultak. Amíg ők kutattak, addig a többi gyerekre Elias Friske vigyázott. Az idős férfi tűzről, Pokolról, démonokról beszélt, és azt állította, hogy a gonosz erők rabolták el a gyerekeket. Amikor kiderült, hogy ő a gyilkos, akkor a hídon akasztották fel.

„A pokol hét kapuja”, Illinois: Hét használaton kívüli vasúti felüljáró található a Collinsville-i Lebanon Road-on. Állítólag ha áthajtunk mindegyik alatt, és a hetediknél pont éjfélt üt az óra, akkor bejuthatunk a Pokolba.

Sachs Covered Bridge, Pennsylvania: A Gettysburg-i csatában az unionista és a konföderációs seregek is használták a hidat, ezért az elesett katonák szellemei kísértenek ott, valamint három konföderációs dezertőr is, akiket a hídon akasztottak fel.

Airtight Bridge, Illinois: 1980-ban egy megcsonkított női holttestet találtak a hídnál. Az eset óta a hídon járó emberek úgy érzik, mintha egy láthatatlan erő érne hozzájuk, emellett lépteket, női sikolyt is hallanak.

Colville Covered Bridge, Kentucky: Az 1930-as évek óta él a legenda, amely szerint mindenki eltűnt, aki megpróbált átkelni a hídon.

Clinton Road Bridge, New Jersey: Ha egy negyeddollárost hagyunk az út közepén, akkor éjfélkor visszahozza egy fiú szelleme, aki az után fulladt vízbe, hogy a hídon elütötte egy autó.

Governor’s Bridge, Maryland: A legenda szerint egy anya és a gyermekei tűntek el nyomtalanul a hídról. Egy másik történet szerint az 1930-as években a hídon öltek meg egy nőt és a csecsemőjét. A harmadik verzió az, hogy egy elkeseredett egyedülálló anyuka dobta le a gyermekét a hídról.

DanvilleBridge, Indiana: A Danville és Avon közti vasúti híddal kapcsolatban két rémtörténet ismert. Az egyik az, hogy egy építőmunkás beleesett a nedves cementbe, a lassú fulladását pedig végignézték a tehetetlen kollégái.

A másik legenda szerint egy nő állt a hídon, kezében a kisbabájával, amikor a semmiből felbukkant egy vonat. Az anya leugrott a hídról. A zuhanást a nő túlélte, de a gyermeke nem.

Egypt Road Bridge, Ohio: 2005-ben egy 60 éves, meggyilkolt nő holttestét találták meg itt. A rendőrség sosem oldotta meg az ügyet. A másik történet szerint egy veszekedő pár nem vette észre, hogy a babájuk beleesett a vízbe.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló