Apró és olcsó meglepetések Valentin-napra



Némi kreativitással igazán szívhez szóló ajándékkal lephetjük meg a kedvesünket.Ne dőljünk be a reklámoknak, amelyek azt próbálják bebeszélni az embernek, hogy csak akkor lehet szerelmes, ha megveszi a drága, nagy ajándékokat Valentin-napra, mert ennél sok jobban tükrözi a szeretetet az, ha a saját kezünkkel készítünk valami apróságot, ami nem kerül sok pénzbe.

Szerelmes üzenet: Szükségünk lesz egy fából készült csipeszre, amire írjuk rá, hogy „üzeneted érkezett”. A szétnyíló végeire ragasszunk egy összehajtott papírt, ami akkor nyílik szét, ha összenyomják a csipesz szárait. A levélpapírra írjunk egy kedves üzenetet! Ha a csipesz hátuljára mágnest erősítünk, akkor a hűtőn hagyhatunk egymásnak fontos üzenetet.

Szerelmi vallomás: A szerelmes kártyán, amit elkészíthetünk, de boltban is vehetünk, álljon az, hogy: „Minden érzékszervemmel imádlak!”

A kreatív rész itt kezdődik, mert minden érzékszervünknek (szaglás, hallás, ízlelés, érintés és látás) megfelelő dobozt kell készítenünk, amibe téma szerinti ajándékot tegyünk!

Az, hogy pontosan mi kerül egy-egy dobozba, csak rajtunk és a költségvetésünkön múlik. Ha nem akarunk bolti termékeket adni, akkor készítsünk egyénre szabott, DIY meglepetéseket!

Lekaparós kártya: Ez úgy néz ki, mint egy lekaparós sorsjegy. Tervezzük meg az ajándékot úgy, hogy rajzoljuk le a saját kártyánkat, írjuk fel az üzenetet. A kaparós felület elkészítéséhez keverjünk össze mosogatószert és akril festéket, majd ezzel fessük be a köröket vagy szívecskéket, és hagyjuk megszáradni. A festéket egy érmével kaparhatja majd le a párunk.

Romantikus dekoráció: Keressük ki a Google Maps segítségével, hogy milyen olyan helyeken jártunk, ami fontos volt a párkapcsolatunk szempontjából, majd nyomtassuk ki ezeket! A nyomtatás után egy kis szívecskével bejelölhetjük a pontos helyet, majd keretezzük be a képet!Édes kis semmiség: Valentin-napon nem muszáj csak a szerelmünknek kedveskednünk, hanem bárkit meglephetünk, akit szeretünk, aki boldogsággal tölti meg az életünket. A Valentin-napi süti legyen muffin, aminek gazdag díszítéséhez használjuk a kreativitásunk.

Készítsünk csinos dobozt, aminek a tetejére tegyünk egy zacskónyi díszítő cukorkát, amivel megszórnánk a habot. A zacskó tetejére tehetünk egy kis kártyát, amire írjuk rá, hogy: „te vagy a cukor a süteményemben”.

(Forrás: bien.hu)

 

Ajánló

Ajánló