Be akarja perelni a lottótársaságot a nyertes, amiért boldogtalan és üres az élete



17 évesen, élete első szelvényével nyert 1 millió fontot Jane Park.A lottószelvény érvényesítésekor mind elmerengünk azon, hogy mire fogjuk költeni a nyereményt. Kocsi, ház, utazás a Föld körül, magánrepülő, nyaraló a Karib-tenger partján, és hasonló vágyak jutnak eszünkbe, valamint az, hogy sokkal boldogabb és tartalmasabb lesz az életünk, mint amilyen most.

A 2013-ban csak 17 éves Jane Park is nagy reményekkel vette meg élete első lottószelvényét, majd örömmel fogadta a hírt, hogy 1 millió fontot, azaz nagyjából 360 millió forintot, nyert. A lány úgy érezte, hogy tízszer jobb lesz az élete, mint korábban, de most, 21 évesen tízszer rosszabbnak ítéli a helyzetét.

Park így beszélt az életéről:

Abban hittem, hogy minden tízszer jobb lesz, de ehelyett tízszer rosszabb lett. A leggyakrabban azt kívánom, hogy bárcsak ne lenne pénzem, és sokat gondolok arra, hogy mennyivel könnyebb lenne minden, ha nem nyertem volna.

Amikor az emberek rám néznek, akkor azt gondolják, hogy bárcsak úgy élhetnének, mint én, bárcsak nekik is annyi pénzük lenne, mint nekem. Ők nem tudják, hogy mennyi stresszel jár, ha ekkora vagyona van valakinek. Mindenem megvan, az életem mégis üres. Nagyon sokat gondolkodom azon, hogy milyen célja van az életemnek.”

Park úgy döntött, hogy beperli a lottótársaságot, amivel azt szeretné elérni, hogy 18 éven alatti britek ne vásárolhassanak lottószelvényt. Ezen kívül azt is elmondta, hogy a szerelmi életét is tönkretette a pénz, mert a férfiak csak a gyors meggazdagodás lehetőségét látják a fiatal nőben.

Habár sokunk fejében megfordulhat a gondolat, hogy Park miért nem adományozza el a pénzt, ami ennyire üressé tette az életét, ő ilyesmire nem készül, ugyanis nem akar megválni a vagyonától, amiből 4500 fontot, azaz nagyjából 1,5 millió forintot a mellei plasztikázására költött, de az ajkait is megcsináltatta, és botoxkezeléseken is átesett.

Az ügyben a Camelot lottótársaság szóvivője is megszólalt. Ő arról beszélt, hogy, hogy a cég azóta kapcsolatban áll a fiatal nővel, amióta nyert, néha pedig fel is keresik. A szóvivő hozzátette, hogy amikor Park elvitte a nyereményt, akkor összeismertették egy vele egyidős nyertessel, hogy mondják el egymásnak a tapasztalataikat. A lottótársaság a jövőben is hajlandó segíteni a boldogtalan nőnek, amennyiben ő is akarja.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló