Jó kapcsolatban maradt az exével a férfi, aki példát akar mutatni a gyerekeinek



Az egész internet imádja Billy Flynn intelmeit.Amellett, hogy napjainkban egyre több a válás, még az is egyre jellemzőbb, hogy a két fél olyannyira elhidegül egymástól, hogy nem ritkán legszívesebben megfojtanák azt, akit egykor annyira szerettek, hogy házasságot kötöttek vele.


Egy bostoni kétgyerekes apuka, Billy Flynn azonban nem állt be a sorba, hanem annak ellenkezőjét teszi. A férfi azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megmutatta a Facebookon, hogy mivel lepi meg a volt nejét a születésnapján.


Flynn elárulta, hogy ezzel szeretné megtanítani a gyerekeit a nők tiszteletére, illetve úgy gondolja, hogy ez határozza majd meg, hogy milyen lesz a nőkkel való kapcsolatuk, ám Flynn nem kizárólag a saját fiainak, hanem a világ összes fiataljának szeretne példát mutatni a kiposztolt történetével.


A mai napon van a volt feleségem születésnapja. Korán felkeltem, vettem virágot, üdvözlőlapokat és ajándékot, hogy a gyerekek odaadják neki. Ezen kívül segítettem nekik abban is, hogy reggelit készítsenek neki.”


A szokatlan bejegyzés miatt sokan elmondták, hogy nem értik, hogy Flynn miért tesz meg ennyi mindent a régi szerelme kényelméért. Ez az értetlenkedés annyira bosszantotta a férfit, hogy végül magyarázatot adott.


Két kis férfit nevelek. Az, ahogy az anyjukkal bánok, jó és nagy hatású példa, hogy majd hogyan bánjanak a nőkkel, és hogyan tekintsenek rájuk. De ugyanez befolyásolja majd a későbbi párkapcsolatuk értékelését is.”


Flynn hozzátette, hogy elvált szülőként még inkább oda kell figyelnie, majd felszólított mindenkit, hogy azok, akik eddig nem tettek így, azok változtassanak a hozzászólásukon, mert „ez az ügy nagyobb, mint te”. Az apuka ezzel utalt arra, hogy félre kell tenni az önös érdekeket, mert azzal könnyen tönkretehetjük a következő generációk életét.


Neveljünk jó férfiakat, erős nőket! A világnak nagy szüksége van rájuk. Sokkal jobban, mint valaha!”


Flynn intelmeire rengeteg pozitív hozzászólás érkezett. Sokan arról írtak, hogy hasonlókat tapasztalnak, ugyanis mások furcsán méregetik őket, ha kiderül, hogy jó kapcsolatban maradtak a volt házastársukkal.


Előfordult kicsit frusztráló komment is. Egy Mandey nevű nő arról írt, hogy együtt lakik a négy gyerekével, a volt és a jelenlegi párjával. Habár ez mások szerint őrültség, a gyerekek mégis boldogok, ezért Mandey és a két férfi is.


Samantha arról mesélt, hogy az ő exe nagyon lekezelő és távolságtartó vele, ezért ő hiányolja a Flynn által helyeselt viselkedést. A nő véleménye az, hogy az életben nincs olyan, hogy valami túl kedves vagy figyelmes.


A hozzászólások túlnyomó része nőktől érkezett, de egy-két férfi is hozzászólt a témához. Az egyik legkommunikatívabb egy Darius Ricardo nevű úr volt, aki ezt írta:

Haver, te lettél a példaképem! Tökéletes a magyarázatod. Úgy gondolom, hogy a helyzettől függ, hogy miért és hogyan lett a feleséged az exed, de ettől függetlenül erősnek kell maradnod ahhoz, hogy a gyerekeid számára a megfelelő dolgot tedd.”

 

Flynn végül azt is megemlítette, hogy a nők és a férfiak közti társadalmi egyenlőtlenség leküzdésében is segíthetne az általa képviselt hozzáállás.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló