Bizarr afrodiziákumok



Spanyol légy, kacsatojás embrió és az ámbra is megnövelheti a libidót.A vágyfokozókat általában azért használják az emberek, mert nem tudnak megfelelő teljesítményt nyújtani az ágyban. Ebben az esetben a nagy átlag valamilyen készítménnyel próbálkoznak, például Viagrát szednek, hogy megoldják a problémát.

A másik kategória az ínyencek, akiknek lehet, hogy nincs problémájuk a libidóval, de mégis izgalmasabbá teszi az aktust, ha arra rásegítenek valamilyen afrodiziákummal, például csokoládéval, osztrigával.

A harmadik kategória az extrémek, akik olyasmit is kipróbálnak, ami kifejezetten veszélyes, ám most nem ezekről a praktikáktól lesz szó, hanem azt tudhatjuk meg, hogy a világon milyen bizarr dolgoktól várják az emberek a nagyobb szexuális teljesítményt.

Kutyahús: Ázsiában teljesen természetes, hogy megeszik a kutyákat, akiket mi az ember legjobb barátjának nevezünk, ezért halálosan felháborodnánk azon, ha valaki azt a tanácsot adná, hogy együnk kutyahúst a nagyobb libidó kedvéért. Amennyiben mégis megpróbálkoznánk vele, akkor számíthatunk arra, hogy a partnerünk faképnél fog hagyni, de az sem kizárt, hogy feljelent, tehát senkinek se jusson eszébe kipróbálni a vágyfokozót!

Kacsatojás embrió: A Balut nagyon népszerű étel Ázsiában. Nekünk valószínűleg nem lenne gusztusunk megenni, mert ez a főtt tojás nem egészen olyan, mint az európai, ugyanis, ha megpucoljuk a Balut, akkor szembenézhetünk a már fejlődésnek indult kacsával, amit a helyiek imádnak megenni. A morbid étel hatása állítólag jobb, mint a Viagráé.

Ámbra: Elsősorban a parfümkészítők használják alapanyagként az ámbrát, de az ázsiaiak fűszert is készítenek belőle. Az ámbra valójában nem más, mint a cet által elfogyasztott puhatestű állatokból hátra maradt, nedveket összegyűjtő, váladék, amit a cet beléből nyernek ki. A váladék megkeményedik a sós levegőn és a tengervízzel érintkezve.

Spanyol légy: Csak módjával szabad alkalmazni ez a bizarr vágyfokozót, de nem azért, mert különben olthatatlan nemi vágy tör az emberre, hanem azért, mert halálos afrodiziákumról van szó. A kőrisbogár néven is ismert rovart porrá őrölve kell bevenni.

A húgyhólyag környékén ható spanyol lég kantaridint termel, ami halálos. Abban az esetben, ha valaki jól adagolja, akkor is számítani kell mellékhatásokra. Ilyen kellemetlenség a heregyulladás, görcsroham, vagy a vérhas. Ennyit egyik szex sem ér.

Bika töke: A filippínói konyha levesként vagy pörköltként szolgálja fel a bika tökét, amiben még nincs semmi bizarr, hiszen a magyar konyhában ismert hasonló fogás, csak az a kakas férfiasságából készül. A bika töke abban különbözik, hogy a helyiek esküsznek arra, hogy fogyasztás után extra hosszú merevedést biztosít a férfinak.

(Forrás: napidoktor.hu)

 

Ajánló

Ajánló