Így hat rád a Vénusz retrográd decemberben!Mire számíthatsz a testiség terén az év utolsó hónapjában?Kos: A Vénusz retrográd hatására megszeged a szabályokat, és még a szokottnál is vállalkozóbb kedvű leszel decemberben. Ez jelenthet akár egy új partnert, szexjátékot, vagy egy izgalmas új pózt, de a lényeg az, hogy nagyon fogod élvezni az év utolsó havát.

Bika: A Vénusz retrográd hatására megvizsgálod az érzelmi bizonytalanságaidat decemberben. Ha ennek eredményeként sikerül rendet tenned a szívedben, akkor a hónap második felében hihetetlenül szenvedélyes és meghitt együttlétekben lesz részed. Ha viszont nem sikerül tiszta vizet öntened a pohárba, akkor ideje új párt keresned.

Ikrek: A Vénusz retrográd hatására világossá válik számodra néhány dolog decemberben, így például az, hogy mostanában elnyomtad a vágyaidat és az igényeidet. Ennek a felismerésnek köszönhetősen december 13-tól kezdve sokkal nyitottabbá válsz és lesz bátorságod átvenni az irányítást a hálószobában.

Rák: Izgalmassá teszi a decemberedet a Vénusz retrográd. Ha párt keresel, akkor az önbizalmad váratlan, de hasznos növekedése tüzelheti fel a szexuális életedet. Ha kapcsolatban élsz, akkor olyasmit próbálhattok ki a pároddal az ágyban, amiről eddig álmodni sem mertél.

Oroszlán: Az év végi ünnepeknek köszönhetően végre kipihenheted az elmúlt időszak fáradalmait, ám a Vénusz retrográd hatására ez a lazítás azt is jelenti, hogy a szokottnál szexibb és flörtölősebb hangulatba kerülsz decemberben. Ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy sokkal bátrabban mondod ki és valósítod meg az izgalmas fantáziád az év utolsó havában.

Szűz: A hűvösebb hónapok eddig nem gyakoroltak rád túl jó hatást, mivel inkább lehúzták a hangulatodat, ám a Vénusz retrográdnak köszönhetően ez megváltozik decemberben, ugyanis a hónap közepén végre visszatalálsz önmagadhoz.

Talán furcsán hangozhat, de attól még igaz, hogy az tehet igazán jót a szexuális életednek decemberben, ha inkább nemet mondasz, és vársz a következő évig, ugyanis a csillagok szerint sok jó vár rád a románcok terén 2022-ben.

Mérleg: A Vénusz retrográd mellett a Plútó is nagy hatást gyakorol rád decemberben, majd 29-e után megérzed a kalandos, szexi Mars és a kommunikációt segítő Szaturnusz erejét is. Az utóbbi bolygó abban lesz segítségedre, hogy megfogalmazd a vágyaidat, aminek eredményként csodás szexuális kalandokban lesz részed az év utolsó havában.

Skorpió: A Vénusz retrográd hatására világmegváltó hangulatba kerülsz decemberben, aminek időszakában úgy érezheted, hogy számodra nem létezik lehetetlen. Ennek eredménye a szexuális életedben is meglátszik, ugyanis soha korábban nem tapasztalt, elképesztő magasságokat tapasztalhatsz meg. Az év utolsó havában bátran állítsd meg a filmet, hogy magadat, vagy a párodat kényeztesd egy spontán menet során.

Nyilas: A Vénusz retrográd mellett a Mars is hatással lesz rád december második felében, aminek időszakában bátran megszerzed magadnak azt, amit, vagy akit, akarsz a testiség terén. Az év utolsó hava rendkívül tüzesnek ígérkezik, ugyanis még a szokottnál is határozottabb és szenvedélyesebb leszel.

Bak: Bak jegyűként tőled szokatlan módon, szentimentális hangulatba kerülsz decemberben, aminek időszakában sokat gondolkodsz a jövődön. Ebben a nagy gondolkodásban segíthet a testiség, ugyanis egy szenvedélyes együttlét után sokkal világosabban látod a dolgokat.

Vízöntő: A karácsonyi készülődés miatt rengeteg a tennivalód, ami kissé türelmetlenné tesz decemberben, ezért minden alkalmat megragadsz a testiségre, hogy így vezesd le a feszültségedet. A párod minden bizonnyal élvezni fogja ezt a spontán oldaladat az év utolsó havában.

Halak: A Vénusz retrográd hatására begyógyulnak bizonyos érzelmi sebeid decemberben, így sokkal könnyebben és bizakodva vágsz majd bele a 2022-es évbe. Hála az optimista hangulatodnak, sokkal nyitottabb leszel a testiségre, aminek eredményeként sok szenvedélyben lesz részed a hálószobában.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló