Csók horoszkóp



Te hogyan csókolsz a csillagjegy alapján?Kos: Szereted azt gondolni, hogy te vagy a legjobb mindenben, de igencsak nedvesen csókolsz. Elkeseredned azonban nem kell, mert gyakorlással javíthatsz a technikádon, főleg azon, hogy a jövőben kicsit „szárazabban” csókolj.

Bika: Ha csókolózásra kerül a sor, akkor Bika jegyűként elképesztően alaposan meggondolsz minden mozdulatot, semmit sem csinálsz hirtelen vagy váratlanul. Neked tehát nehéz ellenállni, hiszen ugyanolyan jól csókolsz, mint amilyen érzékeny vagy.

Ikrek: Mindent tudsz a csókról, amit csak tudni lehet, ráadásul minden képességed megvan ahhoz, hogy a lehető legjobb légy benne. Ikrek jegyűként veled élmény a csókolózás, mert kiválóan ráérzel, hogy mikor légy érzéki, lágy, és mikor kell hevesen és szenvedélyesen csókolnod.

Rák: Rák jegyűként kiváló partner vagy a csókolózásban, ami leginkább annak köszönhető, hogy élvezettel csókolsz, amin keresztül érzelmeket közvetítesz. Szerencsés az a személy, akit megcsókolsz, ugyanis igyekszel tökéletesíteni a technikádat, valamint alkalmazkodsz a párod igényeihez.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként szereted azt gondolni magadról, hogy tökéletes vagy, ám jó lenne, ha egy kicsit visszavennél és beletörődnél, hogy nem vagy csókbajnok. Bár ezt soha nem ismernéd el, de bizony benned van a hiba, amikor a partnereid csalódnak benned és a képességeidben. Tagadás helyett inkább gyakorolj önkritikát, lásd be, hogy hibáztál, gyakorolj és fejlődj, mert akkor sokkal jobban fogsz csókolózni a jövőben.

Szűz: A csókolózásban sem hazudtolod meg a Szűz jegyedet, hiszen ebben is rendszert és módszerességet keresel. Tulajdonképpen ezt jól teszed, mert egyáltalán nem csókolsz ügyetlenül. Előfordul azonban, hogy gépiesen működsz. Ahhoz, hogy te is a legjobbak közé tartozz, érzéseket kellene adnod a csókolózáshoz.

Mérleg: Mérleg jegyűként az abszolút tökéletességre hajtasz, ha csókolózásról van szó, ugyanis azt akarod elérni, hogy a partnered úgy érezze, hogy senki sem tud nálad jobban csókolni. A helyzet azonban az, hogy a nagy akarással és bizonyítási vággyal a célod ellenkezőjét éred el, hiszen görcsössé és túlságosan kimunkálttá válhatsz. Sokkal jobban fogsz csókolózni, ha csak élvezed a partnered csókját.

Skorpió: Számodra különleges értéke van a csóknak, ám oda kellene figyelned arra, hogy ezen a téren a kevesebb tényleg sokkal többet ér. Skorpió jegyűként ismert vagy a szenvedélyességedről, s mivel ez a lényedből fakad, ezért visszafogni se tudod magad.

Mégis, ha jól akarsz csókolózni, akkor muszáj megtanulnod odafigyelni a partnered igényeire, és tudnod kell egy kicsit visszavenni a nagy igyekezetből, ha ez szükségessé válik.

Nyilas: Kényelmes vagy, ha csókolózásról van szó, ugyanis te úgy csókolsz, ahogy éppen a kedved tartja. Igaz, ez attól is függ, hogy ki a partnered. A csókolózási képességeiddel nincs probléma, de azzal már van, hogy akkor fogod vissza magad, amikor lehetnél szenvedélyes, és akkor vagy szenvedélyes, amikor erre kevésbé lenne szükség.

Bak: Megadod a módját a csókolózásnak, ami azt jelenti, hogy a párod már epekedve várja, hogy összeérjen az ajkatok, de te még mindig körülményeskedsz. Igaz, a partnered türelme számodra fokmérő, ám csak győzze kivárni, mire te úgy döntesz, hogy most jött el a tökéletes pillanat a csókolózásra.

Vízöntő: Elég kiszámíthatatlan vagy a csókolózás terén. Folyton azon jár az eszed, hogy a csók emlékezetes és kifejező legyen, ezért nem is elégszel meg pár szájra puszival. Csókolózni akkor szoktál, ha úgy ítéled meg, hogy ahhoz minden körülmény megfelelő és adott.

Halak: Nem szoktál azonnal csókolózni, ugyanis még mielőtt erre sor kerülne, minél többet akarsz megtudni a párodról. Esetedben a csók érték, amit nem akarsz feleslegesen elszórni. Ha úgy döntesz, hogy a partnered kiérdemelte a bizalmat, akkor szenvedélyesen veted bele magad a kapcsolatba és a csókolózásba.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló