Megérkezett az éves erotikahoroszkóp! (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a szex terén az évben!Érzékiségben gazdag esztendőben lesz részed, vagy nem vár rád túl sok újdonság a testiség terén? Kiderül a 2024-es erotikahoroszkópból, ami a csillagjegyed alapján jövendöli meg, hogy mire számíthatsz a szex terén.

Kos: 2024-ben fontos, hogy légy tisztában a saját szexuális vonzerőddel. Abban az esetben, ha ez megvan, akkor csodás, stabil intimitásra számíthatsz, mindenféle drámák, bonyodalmak és játszmák nélkül.

Kos jegyűként 2024 első felében gyors és mocskos kalandok helyett gyengédségre és érzelmi teljességre vágysz. Ennek hátránya az, hogy a csak a fantáziádban létező ábrándkép kergetése miatt sok lehetőségről lemaradsz.

Idén számíts arra, amire eddig soha! Az év második felében csodás lehet az időzítés arra, hogy megéld a titkos romantikus és szexuális vágyaidat a pároddal.

Bika: 2024 egy átmenet lesz a számodra, ugyanis sokkal bensőségesebbé válik a kapcsolatod az intimitás segítségével. Bátran éld meg az intenzív szenvedélyt az esztendőben! Esetedben fontos, hogy ne a külsőség, hanem az intimitás kapjon kiemelt szerepet 2024-ben.

Ha hajlandó leszel erre fektetni a hangsúlyt, akkor az év második felében érzéki kötődést alakíthatsz ki valakivel, akire soha sem gondoltál volna. Ez életed legjobb szexuális élményét hozhatja.

Ikrek: A csillagjegyed alapján gyönyörrel teli évben lesz részed a szexualitás terén 2024-ben! Ha már sok ideje vágytál arra, hogy kiléphess a komfortzónádból, akkor erre február elején sor kerülhet. Idén figyelj sokkal jobban az előjátékra, mert az eredmény biztos, hogy csodás lesz.

Habár 2024 nyara némileg zűrzavarosnak ígérkezik, mégis a manifesztáció segíthet, hogy szeptember közepére megérkezzen a vágyott szenvedély és intimitás. Az évet tiszta fejjel zárod, ugyanis tudatában leszel annak, hogy milyen szexuális párra vágysz, ami azért fontos, mert csak így kaphatod meg azt, amire a legjobban vágysz.

Rák: 2024-ben új esélyetek kapsz arra, hogy a szexuális fantáziák valósággá váljanak. Idén a szokottnál sokkal több futó kalandban lehet részed. A legfontosabb az lesz, hogy ne erőltess olyan szexuális kapcsolatot, amitől nem kapod meg azt, amire vágysz.

Nem kizárt, hogy többször is zsákutcában találod magad az önmegismerés hosszú útján, amely során felfedezed a saját érzékiségedet és rejtett fantáziádat, amelyek lehet, hogy elbizonytalanítanak. Nyárra azonban ellenállhatatlan szexuális önbizalmad lehet, ami miatt az évszak remek időszak lesz arra, hogy ismerkedj és próbálkozz. Főleg az augusztus vége lehet szenvedélyes.

Ha 2024 első felében hajlandó leszel dolgozni magadon és az igényeid megismerésén, akkor az év második felében neked lesz a legjobb szexuális életed az összes csillagjegy közül.

Oroszlán: Nem baj, ha az év nem indult a megszokott módon az intimitás terén, ugyanis ez akár még segíthet is neked abban, hogy ítélkezésektől és félelmektől megszabadulva vágj bele a vágyad megélésébe.

Július közepén nagy szívességet tesz neked az Univerzum a testiségben, ami terén a saját elégedettséged kap központi szerepet. Annak érdekében, hogy ez valóban így legyen, el kell engedned azt a mániádat, hogy mindig mindenkit boldoggá kell tenned.

Szűz: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy 2024-ben ne keverd össze az önzőséggel az önmagadnak való gyönyörszerzést és azt, hogy a saját szexuális szükségleteidet is szem előtt tartod. Ha van párod, ha nincs, ez az esztendő ideális lesz arra, hogy magasabb szintre emeld a szexualitásodat.

Május második felében mély kapcsolat alakulhat ki valakivel, ám ez váratlan következményekkel járhat, így például azzal, hogy nem ugyanazt igénylitek a testiségben. Emiatt ne aggódj, mert rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy összecsiszolódjatok az intimitás terén.

A legjobban arra kell figyelned, hogy helyesen kommunikáld a szexualitással kapcsolatos igényedet és elvárásaidat, mert csak így kerülheted el azt, hogy ugyanazt a hibát kövesd el.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló