Megérkezett az éves erotikahoroszkóp! (2. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a szex terén az évben!Mérleg: 2024-ben végre hajlandó leszel kilépni a komfortzónádból a szexualitás terén, ahol új pozíciókat és játékokat fedezel fel azzal a személlyel, akiben teljesen megbízol. Emellett meg kell tanulnod önmagadnak is örömöt szerezni, hogy biztos légy abban, hogy mit szeretnél és mit nem, ha a pároddal is át akarod élni az igazi mámort. Az októberi telihold hatására váratlan szexuális élményt tapasztalhatsz egy randin, ez pedig elbizonytalaníthat abban, amit eddig a jó szexről és a romantikáról gondoltál.

2024-ben szakítsd meg azt a kapcsolatot, amely nem működik, mert ezután sokkal felszabadultabb leszel, és jobban fogod élvezni az intimitást a következő években.

Skorpió: Az eddiginél sokkal mélyebbre merülhetsz az érzéki kíváncsiságban 2024-ben. Januárban azonban még ne égesd két végén a gyertyát, mert az égi hatások a befelé fordulásra, önmegismerésre és a saját igényeid feltérképezésére motivál a hónap közepéig.

Az áprilisi váratlan változást érezhetsz. Ettől kezdve sokkal könnyebbé válik számodra a szexualitás, a saját tested elfogadása, aminek eredményeként harmóniába és egyensúlyba kerülsz önmagaddal, ami nyárig kitart.

Az, hogy tudod, hogy képes vagy önmagadnak örömöt szerezni, remek hatással lesz az önbizalmadra, aminek hála olyan szexuális párt találhatsz júliusban, amilyenre mindig is vágytál. Mellette sokkal könnyebben megnyílsz és őszintén elmondod, hogy mire vágysz, így 2024 második fele egy szexuális utazás lesz a számodra.

Nyilas: 2024-ben végre megtalálhatod azt a párt, akivel minden vágyadat kiélheted a szexualitás terén. Ugyanakkor ez csak akkor történik meg, ha nyitott szívvel és magabiztosan keresgélsz. Az intimitásban sokkal érzelmesebb és spontánabb leszel, mint eddig bármikor, főleg akkor, ha mélyen kötődtök egymáshoz a pároddal.

Április elején döntésre kényszerülsz, és nem kizárt, hogy el kell engedned valakit, ugyanis rájössz, hogy nem egyformák a vágyaitok. Ezt bátran tedd meg, mert csak így jelölheted ki azt a határt, ami garantálja, hogy később senki se használhasson ki!

2024 őszén és telén esélyed lesz arra, hogy újra felfedezd a vágyaidat és kiteljesedj a szexualitásban. Mivel a szeptember újfajta elköteleződésre ad esélyt, ezért ez remek időszak arra, hogy manifesztáld az erotikus vágyaidat és álmaidat.

Bak: Igazán különleges irányt vesz a szexuális életed 2024-ben, de csak addig, amíg képes leszel a realitások talaján maradni, és nem merülsz el a fantáziádban. A nyár biztos, hogy tüzes évszak lesz a számodra, a teliholdak pedig remek lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerd azt a személyt, akivel a szexualitás új szintjét tapasztalhatod meg.

Vízöntő: Az összes csillagjegy közül te leszel az, aki új szexuális horizontokat fedezhet fel 2024-ben. Ha egészséges és boldog kapcsoltban élsz, akkor év elején tápláld az intimitást, hogy abban még magasabb szintre léphessetek tavaszra.

Emellett előfordulhat, hogy találkozol egy igazán vonzó, de teljesen elérhetetlen illetővel, akiről sokat fantáziálhatsz, ám valószínű, hogy az ábrándozás miatt maradsz le valakiről, aki valóban megfelelő partner lenne a számodra.

A nyár közepén egy olyan embert sodorhat az utadba az élet, akivel tökéletesen összeilletek a szexualitásban, aki mellett magabiztosnak és boldognak érezheted magad. Ha azonban a kommunikációval problémák akadnak, akkor 2024 végére még egy ilyen kapcsolat is zátonyra futhat, ezért figyelj oda, ha meg akarod tartani az illetőt!

Halak: Az elköteleződés éve lesz számodra a 2024-es. Habár az esztendő elején a korábbi szeretőid emléke kísérthet, mégis végül sikerül örökre megszabadulnod ezektől a kísértetektől. Ezt követően sokkal felszabadultabb és kísérletezőbb leszel a szexualitásban.

A nyári hónapokban rátalálhatsz a szexuális lelki társadra, ami után garantált lesz a jó szex az év további részére, még abban az esetben is, ha ez a partner nem az lesz, akivel most együtt vagy.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló