Júniusi számmisztika



Keresd ki a születésed napjához tartozó számot, majd olvasd el a jóslatot!Megérkezett a nyár első hava, amelyben még nem lassíthatunk le, mert a számmisztika szerint komoly feladatok várnak ránk az élet minden területén. Ha tudni akarod, hogy neked mit jósolnak a számok, akkor keresd meg a születésed napjához rendelt számjegyet, majd olvasd el az üzenetet!

1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Júniusban elkerül a bőség, ezért amennyiben óvatosan, megfontoltan költekezel, akkor nem fog komoly pénzügyi kár érni. Ebben a hónapban fel kell áldoznod a szabadidőd egy részét, de ezt nem fogod később sajnálni.

2. Júniusban a legnehezebb problémák is megoldódnak. Ha esetleg valakit megbántasz azzal, hogy nem foglalkozol a tanácsával, akkor ne fájjon a fejed, mert most nem teheted meg, hogy másokra hallgass! Egy régi barátod szokatlan módon kerül elő.

3. Egy barát vagy rokon támogatni fogja az üzleti tevékenységedet, amiből sikered lesz. Az intim kapcsolataid is jól fognak alakulni. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a szerencse melléd fog állni. Az önkéntes segítségednek mindig örül a közösség, ez pedig növelheti a presztízsedet.

4. Jól látod, hogy mit szeretnél elérni, ehhez pedig az erőd is meglesz. Az égiek kifejezetten nagylelkűen osztogatják neked a pénzt és a baráti szeretetet. Utazáskor érdekes emberekkel ismerkedhetsz össze. Érdemes lesz idegenekkel beszélgetned, mert a tőlük kapott ötletek egyszer jó szolgálatot fognak tenni neked a karrieredben.

5. Júniusban olyan dolgokat vihetsz véghez, amelyek szinte meghaladják az erődet. A nyár első havában ne tagad meg a segítségnyújtást, ha valaki ezt kéri tőled! Ha bizalmas információkat szivárogtatsz ki, akkor vigyázz, mert a bizalom a legfontosabb a hírneved szempontjából!

6. A sikereidet a kreativitásoddal érheted el. Júniusban változtathatsz a karriereden, ha felfedezed az eddig ki nem használt képességeidet, amiket vess be a jó eredmények érdekében! Ha pénzt kapsz, akkor azt a karriered és a szerelmi életed előremozdítására költsd!

7. Sikerül spórolnod júniusban, ráadásul érdekes élményekkel gazdagodhatsz. Ha üzleti tevékenységekről van szó, akkor beszélj a családtagjaiddal a dologról. Ha tanácsot kérsz, akkor ne hízelegj! Júniusban mások segítségével juthatsz előrébb a munkában.

8. Kényes helyzetekben találhatod, ha politikai-vallási-üzleti nézeteidről beszélsz, és nem teszel időben lakatot a szádra. Maradj diplomatikus, hallgasd meg a másik fél véleményét! Júniusban hajlamos leszel figyelmen kívül hagyni a részleteket, pedig a sikerhez türelem kell.

9. Semmivel se foglalkozz addig, amíg nem kérted ki egy hozzá jobban értő véleményét, mert ellenkező esetben pereskedésbe fulladhat a dolog. Az ügyességed sikeressé fog tenni, de akkor is kérd ki egy idősebb rokonod, ismerősöd véleményét. Uralkodj az érzelmeiden, a családi béke érdekében!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló