Fuvolázó kisfiú szelleméről mesélnek Bramshott lakói



Különös hangokról és jelenésekről elhíresült falvak.Nem a kisebb-nagyobb városok az egyetlen területek, ahol az ott élők paranormális jelenségekről, városi legendákról számolnak be, hanem a falvak esetében is előfordul, hogy a helyiek furcsa dolgokat látnak és hallanak.

Prince Albert, Dél-Afrika: A faluban szellem sétán vehetünk részt. A túra megmutatja a kísértetmenyasszonyt, aki az esküvője napján halt meg. Állítólag a nő, aki tragikus sorsa ellenére is jókedvű maradt, a helyi múzeumban kísért.

Bramshott, Anglia: 1700-ban bűntények egész sorát követték el itt. Az erőszakhullám következményeként Bramshott népe paranormális jelenségeket kezdett érzékelni. A legtöbbször egy fára mászó, fuvolázó kisfiúról beszéltek, aki gyönyörű zenét játszik.

Nayavutoka, Fidzsi-szigetek: A Ra tartományban fekvő Nayavutokat trópusi vihar tarolta le a közelmúltban. A természeti katasztrófa sok embert megölt, köztük egy 32 éves fogyatékos férfit, akinek a neve Pauliasi Naiova volt.

Napokkal a trópusi vihar és a férfi temetése után Pauliasi Naiova gondviselője, Osea Balesavu kutyaugatásra riadt fel az éjszaka közepén, és azt látta, hogy ott állt előtte Naiova, aki azt ismételgette, hogy „kakana” („étel”).

Belchite, Spanyolország: Az 1937-es polgárháborúban két hét alatt több ezer embert megöltek a spanyol faluban, ahol a mészárlás óta, alkonyatkor, gyereksírást hallanak a helyiek. A mezőgazdasági termelők gyakran megmagyarázhatatlan hangokat és zajokat hallanak.

Az Overtoun híd átka, Skócia: Az Overtoun házhoz vezet az a híd, amelyről állítólag több, mint 600 kutya ugrott le az ’50-es évek óta. Az ebek csak tiszta időben és ugyanarról a pontról hajtották végre a különös öngyilkosságot.

Borgvattnet, Svédország: Az 1930-as években egy pap előtt meglátott egy idős asszonyt, akit követni kezdett, ám a nő köddé vált. 1945-ben Erick Lindgren káplán arról beszélt, hogy egy láthatatlan erő többször kilökte a székből. A férfi nem látta a támadót.

Kuldhara, India: Az elhagyatott indiai falu területére csak a paranormális jelenségekre vadászó kalandorok látogatnak el. A beszámolók szerint több megmagyarázhatatlan jelenség történt a területen. Volt, akinek megérintették a vállát, pedig egyedül volt.

Voltri, Olaszország: Mentális problémákban szenvedő család tulajdona volt az a fogadó, ahol brutálisa lemészárolták a vendégeket, akiknek ellopták az értékeiket, majd a holttesteket elföldelték. A helyi legenda úgy tartja, hogy az áldozatok a fogadóban kísértenek.

Beenleigh, Ausztrália: A falu vezetője elmondta, hogy a helyiekkel gyanús dolgokra figyeltek fel. Előfordult például, hogy rejtélyes árnyakat vettek észre, a zongora pedig magától kezdett el játszani.

Oradour-Sur-Glane, Franciaország: 1944. június 10-én német csapatok szállták meg az Oradour-Sur-Glane-t, ahol szinte mindenkit meggyilkoltak, megégettek. 1958-ban új település épült, ami szintén az Oradour-Sur-Glane nevet kapta.

A helyiek nem merték betenni a lábukat a régi területre, ugyanis mai napig arról számolnak be, hogy éjszaka férfiak, nők, gyerekek szellemei vándorolnak a romok között.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló