Segít a csillagjegyed, ha nem tudod, hogy milyen fürdőruhát vegyél fel



2017 trendjei közül melyik illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint?Nehéz lépést tartani a divattal, ami nemcsak, hogy folyamatosan változik, hanem még egyszerre több trendet is felkínál, amiből mindenkinek ki kell választania, hogy hozzá melyik illik a legjobban.

Ha te sem tudod eldönteni, hogy 2017 nyarán melyik fürdőruhát válaszd, akkor ideje, hogy dűlőre juss, hiszen beköszöntött a strandszezon. Annak érdekében, hogy a hétvégén letudhasd a bikini vásárlását, a csillagjegyed is segít a választásban.

Kos: Ne felejtsd el, hogy te nem követed, hanem diktálod a divatot! A kicsit formabontó, sikkes sportos, egyrészes fürdőruha illik hozzád a legjobban. 2017-ben a színek és minták terén sincs határ, ráadásul az egészen merész stílus is divatba jött.

Bika: A tökéletes fürdőruhád összeköti a kellemest a hasznossal, tehát szexi és kényelmes. A letisztult, különleges darabok állnak közel hozzád. A csíkos bikini lehet a nyerő választás, mert kombinálhatod az egyszínű változatokkal.

Ikrek: Szívesen kombinálod a mintákat és a formákat. Az egyszerű fürdőruhák helyett az extravagáns, szokatlan fazonokat kell keresned 2017 nyarán. Légy merész, vegyél fel egy szexi bikinit, és élvezd, hogy a többi ember tőled pirul el, nem a napfénytől!

Rák: Egy szimpla, fehér bikinit kellene keresned, mert hozzád egy kacér, de elegáns fürdőruha illik. Keress olyan fazont, ami nem mutat sokat a testedből, hiszen tudjuk, hogy a kevesebb néha több!

Oroszlán: A legfeltűnőbb bikinire van szükséged, mert nem akarsz beleszürkülni a tömegbe. Rajongsz a vidám színekért, amit most kiélvezhetsz, mert a divat szerint merészen kombinálhatod a legjobban passzoló darabokat. Egy ombre stílusú bikiniben remekül mutatnál.

Szűz: 2017 nyarán olyan fürdőruhára van szükséged, ami magasabb szintre emelheti a nőiességedet, önmagától flörtöl. Egy rózsaszín virágos, egy fodros, esetleg masnis, de még egy unikornisos bikini is jól állna neked.

Mérleg: Szívesen kipróbálsz új dolgokat. 2017 nyarán felejtsd el a tradicionális fürdőruhákat! A pozitív kisugárzásodat egy virágos, mintás bikini emelheti ki, tehát a letisztult, megszokott stílus helyett ilyesmit válassz a strandszezonra!

Skorpió: A fekete szín a biztos befutó. A fürdőruhák fazonjai közül keresd az egyrészest, mert ez kihangsúlyozza a titokzatos, szexi személyiségedet. A fürdőruhát kombinálhatod egy magas sarkúval vagy strandszoknyával.

Nyilas: Hozzád a minták illenek. Idén keress kockás bikinit, amivel a retrónak hódolhatsz, ami egyébként is egyre divatosabb. A csíkok most már kimentek a divatból.

Bak: A stílusod visszafogott, de nem unalmas, mert az egyszerűségében található meg a báj. 2017 nyarán egy klasszikus pasztell darab nagyszerűen hirdetheti a finom eleganciádat.

Vízöntő: Semmit sem félsz kipróbálni. Rajongsz az új dolgokért. Ez akkor sem változik meg, ha mások rossz szemmel néznek rád, ugyanis nem foglalkozol mások véleményével. 2017 nyarán kerüld az egyrészes fürdőruhát, mert hozzád az extrém bikini illik!

Halak: Rajongsz a bohém stílusért, amit az öltözködéssel is a világ tudtára hozol. 2017 nyarán a bikinik területén sem kell visszatartanod magadat, mert a vidám, élénk színek és minták jöttek divatba.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló