Tudd meg, hogy hol állsz a gonoszsági listán!



A csillagjegyed lebuktat, hogy mennyire vagy ördögfióka.Mivel az emberekről rengeteget meg lehet tudni a csillagjegyük alapján, ezért most a gonoszsági szintjük alapján állították sorba őket, kezdve a legkevésbé gonosszal. Vajon ki kapta az első helyet? Lehet, hogy te?

12. Vízöntő: Erről a csillagjegyről mindig azt halljuk, hogy egyedi és különleges, ám gyakran sok negatívat is mondanak róla, éppen ezért most örülhetsz, ha Vízöntő vagy, mert ez a csillagjegy a legbarátságosabb az összes közül. A Vízöntő lelke patyolat tiszta. Gratulálunk, kiérdemelted a legkevésbé gonosz címet.

11. Halak: Úgy él, mint hal a vízben, hiszen szépen elúszkál, nem bánt senkit, ám nem minden hal szelíd, gondoljuk csak a piócára! A Halakban ott van a gonoszság csírája, bár azt alig lehet észrevenni. Ha valaki mégis gonosznak nevez téged, akkor az nem ismer.

10. Bak: Rólad szuperhősös képregényt kellene írni, ha Bak vagy, mert ez a csillagjegy gyakran beleragad a szuperhős csapatba, aminek nincs igazi vezetője, ezért sokszor azon gondolkodik, hogy mégis mi a dolga ebben az őrült világban.

9. Bika: Befolyásolható csillagjegy, ezért leginkább a Pokémonokra hasonlít, ugyanis azok esetében is attól függ, hogy mennyire gonoszak, hogy a gazdájuk mennyire az.

8. Rák: Ez a csillagjegy mereven ragaszkodik a tökéletesen rendes és kedves személyiségéhez, de csak addig, amíg egy buta félreértés miatt ki nem robban belőle az ördög, mert akkor megmutatja a benne rejlő gonoszságot.

7. Oroszlán: Ez a csillagjegy jól tudja, hogy hol a helye, ezért számára nem kérdés, hogy ő az első, még az ördög előtt is. Az is jellemző rá, hogy csúnya, gonosz jelzőkkel illeti a barátait.

6. Szűz: A Szűz azzal hitegeti magát, hogy a munkáját végzi, de titokban a rosszaknak segít, ám ez nem izgatja, mert egy őszinte beszélgetés a barátaival annyira inspiráló lehet a számára, hogy attól megbékél a lelke.

5. Ikrek: A mocskos beszéd közel áll az Ikrekhez, akire jellemző, hogy azt nem mondja ki, amiről tudja, hogy rajta kívül más nem értené meg, ráadásul így senki sem tudhatja meg, hogy gonosz-e.

4. Nyilas: Te vagy csillagjegyek Anakinja, ha Nyilas vagy, mert ennek a jegynek kemény munkája van abban, hogy mindenki hősnek lássa, ám ez a megszállott nagyon akarás dühöt válthat ki belőle. Állj ellen a sötét oldal hívásának, ifjú jedi!

3. Skorpió: habár ez a csillagjegy híres a bosszúvágyáról, most mégis csak a harmadik helyet kapta. A Skorpió tisztában van azzal, hogy a viselkedése nagyon rizikós, hiszen tudja, hogy az alattvalói bármikor elárulhatják, cserben hagyhatják.

2. Kos: Rendkívül forrófejű és türelmetlen csillagjegy, ám esetében van remény arra, hogy egy nap benő a feje lágya és lehiggad. Ha megnyugszik, akkor hátrébb csúszhat a gonoszsági listán.

1. Mérleg: Erre valószínűleg nem számítottál, hiszen a Mérlegről mindig azt halljuk, hogy konfliktuskerülő, erre most kiderül, hogy a világ a Mérleg ördögi terveitől retteg a legjobban. Igaz, mire összegyűjtené az összes robotot, amivel leigázná a Földet, elfogyna minden pénze, akkor pedig minek ez a nagy pedálozás?

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló