Kinek segítenél a képen látható személyek közül?Ne gondolkodj, hanem csak vágd rá a választ, hogy a lenti képen látható alakok közül melyik az, akinek azonnal segítenél!

Rengeteget elmond az emberről az, ha azonnal kell válaszolnia egy kérdésre, hiszen ilyenkor nincs idő arra, hogy túlzásba vigyük az agyalást, nem analizálhatjuk a helyzetet, hanem azt kell mondanunk, ami először az eszünkbe jut.

Ezek a döntéshelyzetek főleg stresszes szituációban árulnak el sokat az emberi személyiségről. Ilyen feszült pillanat, ha például egyszerre több ember szorul segítségre, hiszen ebben az esetben sincsenek perceink, hogy azon gondolkodjunk, hogy kinek van a leginkább szüksége ránk.

A következő gyors teszt is erről szól. Vess egy pillantást a lenti képre, és azonnal vágd rá a választ, hogy ki az, akinek a legnagyobb szüksége lenne a segítségedre. Ha döntöttél, akkor olvasd el, hogy milyen meglepő dolgokat árul el rólad a választásod!1. Az idős néninek: Ha úgy döntöttél, hogy az idős néninek kellene leginkább segíteni, akkor jól nevelt ember vagy, aki számára különösen fontos az erkölcs és a tisztelet. A hagyományokat és a múltat is tiszteled, mert ezek sokat jelentenek a számodra.

A választásod azt is elárulja a személyiségedről, hogy mindig racionálisan közelítesz a problémákhoz. A döntéseidet szereted alaposan átgondolni. A világ igazságtalanságaiba nehezen nyugszol bele. Gyakran elvégzed az olyan monoton munkákat, amiket mások próbálnak messzire elkerülni.

2. A síró kisbabának: Amennyiben a síró babához mennél oda először, akkor neked sok minden képes fájdalmat okozni, ugyanis rendkívül érzékeny vagy. A választásod szerint le tudod venni a rózsaszín szemüveget azért, hogy megvizsgáld a valódi világot. Az ismerőseid nyugalmat éreznek, ha a társaságodban időzhetnek, mert jól tudják, hogy rád mindig számíthatnak.

3. A mankós férfinak: Ha gondolkodás nélkül ugranál, hogy a mankós férfinak segíts, akkor nagyon szereted az életet, aminek próbálod minden percét kiélvezni. Szívesen kényezteted magad és a kedvesedet.

A döntésed szerint nem szereted a nagy felhajtást. Önmagadról nem mondasz annál többet, mint amennyit az emberek tudni szeretnének rólad. Természetes, ösztönös vezetőnek születtél, aki mágnesként vonzza a hasonlóan erős karakterű személyeket.

4. Az ápolónőnek: Amennyiben úgy érezted, hogy az ápolónőnek kell azonnali segítség, akkor a döntésed szerint nagyon könnyed és optimista személyiséggel rendelkezel. Te szinte minden esetben optimistán látod az életet, a problémákat pedig csak ritkán látod meg a világban.

Az is jellemző rád, hogy gyorsan megtalálod a közös nyelvet másokkal. A problémákkal nem szereted feleslegesen terhelni magadat. Kíváncsi természeted miattad rajongsz a kalandokért, tehát nem lehet azzal vádolni, hogy sokat ülnél a négy fal között.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló