Mennyire érzékelik a gyerekek a szellemvilágot?



Egyes csillagjegyek vonzzák, mások taszítják az elhunyt lelkeket.Kos: A Kos gyerek kapcsolata a túlvilággal elég laza, mert minél idősebb lesz, annál racionálisabban kezd gondolkodni és kevésbé lesz fogékony a láthatatlan dolgokra. A Kos inkább a kézzelfogható, valóságos ingerekre szeret támaszkodni.

Bika: Ha Bika csillagjegyű a gyerkőc, akkor egészen szoros kapcsolatot ápolhat a szellemvilággal, mert fogékony a túlvilágra. Ezt elsősorban az magyarázza, hogy ahogy a Bika cseperedik, úgy tágul a látóköre, egyre nyitottabban áll hozzá a világhoz és szinte minden érdekelni fogja.

Ikrek: Ez a csillagjegy már kicsiként is kételkedik a szellemvilág létezésében, ha nem cáfolják vagy erősítik azt meg. Nagy az esélye annak, hogy az Ikrek gyerek lát és tapasztal valamit a túlvilágból, de mivel azt nem tudja hova tenni, ezért már egészen fiatalok keresi a racionális magyarázatokat.

Rák: A Rák gyerek kifejezetten erős kapcsolatot ápol a szellemvilággal, mert ő azokkal a képességekkel jött a világra, amelyekkel érzékelheti a túlvilágot. Az esetek nagyobb részében a Rák gyerek látja a szellemeket, akiktől nem ijed meg, sőt, még kommunikálhat is velük.

Oroszlán: Egészen kicsiként is akaratos, az egója pedig megakadályozza, hogy olyasmiben higgyen, amit nem lát, amit nem tud befolyásolni. Az Oroszlán gyerek általában nem foglalkozik a szellemvilággal, de az azért megragadja a figyelmét, amit másoktól hall a túlvilágról, ám saját maga nem próbál közelebbi kapcsolatba lépni a szellemekkel.

Szűz: Ahogy a felnőtt, úgy a gyerek Szűz is túlságosan földhözragadt, akit kicsit sem érdekelnek a szellemek. Ez a csillagjegy maximum akkor foglalkozik a témával, ha egy ismerőse meghalt, esetleg különös körülmények között következett be a tragédia.

Mérleg: A gyerek Mérleg mindenben kételkedik, ráadásul amiben az egyik nap hisz, abban másnap már nem. Mivel rendkívül kíváncsi, ezért minden érdekli, de a szellemek témája túl megfoghatatlan a számára.

Skorpió: Már gyerekként érdeklődik a szellemvilág, misztikus és varázslatos témák iránt a Skorpió, aki általában fiatalon alakít ki szoros kapcsolatot a láthatatlan világgal. Gyerekként szeret szellemidézőset játszani, kísérletezik a városi legendákban rejlő lehetőségekkel, idősebb korában pedig szeret odamenni, ahol van arra esély, hogy szellemmel találkozzon.

Nyilas: Egy Nyilas gyerek minden iránt érdeklődik, tehát elég széles a látóköre ahhoz, hogy bármiben higgyen, ráadásul rajong a varázslatért, a mágiáért és a különleges teremtményekért, tehát a szellemvilág is érdekli.

Bak: A legföldhözragadtabb csillagjegy a Bak, aki már gyerekként is úgy viselkedik, mint egy racionálisan gondolkodó felnőtt, aki nem hisz a varázslatban, természetfeletti lényekben, mert mindezt csak mesének tartja.

Vízöntő: Minden probléma nélkül bizalmat szavaz a szellemvilágnak, amivel egészen közeli kapcsolatot ápol. A Vízöntő gyerek érzékeny a láthatatlan világra. Megérzi a jó és a rossz entitásokat, ami a hangulatára is hatással van. Mindez addig tart, amíg ingerek érik, bizonyítékot kap, hogy szellemek léteznek. Ha ez megszűnik, akkor kételkedni kezdhet és elveszti a képességeit.

 

Halak: Az összes csillagjegy közül a Halak a legspirituálisabb, ezért már gyerekként hisz a szellemekben, ám erről keveset beszél. Gyakran előfordul gyerekként is jól tudja, hogy megrémisztheti a felnőtteket, ha szellemekről beszél, és könnyen bolondnak nézhetik, ha szellemekről kezd mesélni.

(Forrás: noiportal.hu)



Ajánló

Ajánló