A személyiségtől függ a reggeli kelés



Rejtett tulajdonságokról mesél, hogy általában hány órakor kezded a napot.A munka, iskola, család, találkozók és más napi programok mind-mind befolyásolják, hogy reggelente mikor kelünk, ezért most azt kell figyelembe venned, hogy általában mikor rúgod le magadról a takarót, ha nem az ébresztőnek kell kivernie az ágyból.

Ha megvan az óra, akkor olvasd el, hogy milyen jellemvonásokra utal a reggeli kelésed!

4 órakor vagy még korábban kelsz: Sok stressz érhet az életben. Az is valószínű, hogy utálod a munkádat, a főnöködet, de a magánéletedben sincs minden rendben. Folyton aggódsz a jövőd miatt. Ideje, hogy változtass! Ha eleged van a munkádból, akkor keress másikat! Ha a magánéleted problémás, akkor beszélj a pároddal, de az sem szégyen, ha szakember, például pszichológus segítségét kéred.

5 órakor kelsz: Nagyon aggódsz a pontosság miatt. Attól félsz, hogy elkésel, mert ez alaposan felborítaná az alaposan megtervezett időbeosztásodat. A korán kelés miatt egész nap álmos vagy, nem győzöl kávét inni, arra pedig nem emlékszel, hogy mikor aludtad ki magad utoljára, vagy mikor volt utoljára olyan napod, amikor tele voltál energiával.

6 órakor kelsz: Gratulálunk, mert igazán fegyelmezett ember vagy. Ha a munkád később kezdődik, te akkor is szereted korán kezdeni a napot, mert így lesz időd arra, hogy a kedvenc szabadidős tevékenységeddel foglalkozz, sportolj, olvass vagy csak álmodozz.

7 órakor kelsz: Általában azok kelnek ilyenkor, akiknek pontos az időbeosztásuk. Mindegy hogy mennyi munka vár rád, mert mindenképpen korán kelsz, hogy legyen időd felkészülni a mozgalmas napra.

8 órakor kelsz: Azok közé tartozhatsz, akiknek 10-kor kezdődik a munkaideje, ami 6 órakor jár le. Az életed monoton és unalmas lehet. Állandóan úgy érezheted, hogy a munkád agyonnyom. A társasági és a magánéletedre se fordítasz elég időt és figyelmet.

9 órakor kelsz: Valószínűleg 40 órás munkahétben dolgozol, de az életed rendszertelen. Az is jellemző lehet rád, hogy többször kinyomod az ébresztőt, hogy lopj magadnak pár percnyi lustálkodást az ágyban. A szakértők szerint az is jellemző rád, hogy rengeteget panaszkodsz, hogy milyen nehéz a munkád, miközben arról ábrándozol, hogy eljutsz nyaralni a barátaiddal, szeretteiddel.

10 órakor kelsz: A kreatív emberek táborát erősíted. Hajnalig dolgozol, majd későn kelsz, mert ki akarod aludni magad. Ez a szokásod nem gyakorol negatív hatást a biológiai órádra, mert téged éjszakánként száll meg az ihlet, ami addig ébren tartana, amíg nem adod ki magadból.

11 órakor kelsz: Általában az éjszakai műszakban dolgozók alszanak ilyen sokáig, tehát az esetükben ez normális. Ha viszont te ne éjszaka húzod az igát, hanem csak filmezel, videojátékozol, olvasol, akkor már más a helyzet, mert ezzel a szokásoddal ártasz az egészségi állapotodnak.

12 órakor kelsz: Ha nem azért alszol délig, mert éjszaka dolgozol, hanem azért, mert filmezel, olvasol vagy a számítógép előtt ülsz, akkor egészségtelen életmódot folytatsz, amit azzal súlyosbíthatsz, hogy gyorséttermi kajákkal, üdítővel és édességgel tömöd magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló