A személyes görög isten tanácsa a közeli jövődre



A megérzéseidre hallgatva válassz egy lapot, hogy megtudhasd, melyik olümposzi és mit üzen neked!1. Héra: A család az élet ajándéka, de nem kell úgy érezned, hogy gúzsba kötöttek. Ha a családod szerető, gondoskodó és támogató, akkor szerencsés vagy. Ha a családod nem tökéletes, akkor így is szeresd őket és saját magad, mert így soha nem fogsz kudarcot vallani.

2. Hermész: Mutasd meg a belső világodat, kommunikálj szabadon, beszélj másoknak minden csodáról, ami az elmédben zajlik! Utazgass, tapasztalj új dolgokat, élj meg mindent, amit az élet felkínál!

3. Apollón: Élvezd ki, hogy az élet körülvesz az édes ízével. Találd meg a mindennapi apró áldást és élvezd a fényt, hiszen a Univerzum a végtelen lehetőségek és élvezetek tárháza. Minden este mondj köszönetet azért, amiben aznap részed volt!

4. Artemisz: Ne felejtsd el, hogy a hold és a csillagok még a legsötétebb pillanatokban is irányt mutatnak, megvilágítják az utad, még akkor is, ha felhős feletted az égbolt! Tiszteld önmagad és másokat!

5. Hesztia: Az otthon ott van, ahol a szíved, tehát arról a helyről vagy személyről van szó, ahol békét, biztonságot érzel és gondoskodó szeretet vesz körül. Az otthon a bázisod, ahova bármikor visszamehetsz, hogy feltöltődhess és újrakezdj valamit.

6. Zeusz: A hatalom megszerzése nem lehet a célod, mert az csak a következménye lehet annak, hogy mélyen megismerted és fejlesztetted önmagad. Mindenkivel bánj egyenlő félként, mert mind kapcsolódunk egymáshoz és együtt járjuk az utat, ráadásul te is csak ember vagy.

7. Démétér: Végre élvezd az élet bőségét, miközben emlékezz, hogy mindenkinek jut elég. Élvezd a természetet, gondoskodj a testedről, az elmédről és a lelkedről!

8. Aphrodité: A szépség felkorbácsolja a vágyat, de nem hozza el a szerelmet, mert ahhoz a személyiségedre és a belső értékeidre van szükség. Ha szerelemre vágysz, akkor dolgozz a belsődön és a személyiségeden!

9. Árész: Nem kell mindenért megharcolnod! Ha megbékélsz önmagaddal, a világgal, akkor rá fogsz jönni, hogy az igazi erő belülről fakad. Minél erősebb vagy, annál kevesebb energiát kell felhasználnod arra, hogy bevonzd a vágyaidat.

10. Héphaisztosz: Fedd fel a kreatív és művészi tehetségedet, hiszen minden áldás, amit a kezeiddel alkotsz. A kreativitásod kibontakoztatásának egyetlen akadálya te vagy. Keresd meg az utat, amelyen meg fogják becsülni a képességeidet, ám ezt előbb saját magadnak kell elismerned.

11. Dionüszosz: Hagyd magad mögött a stresszt és érezd végre jól magad, mert kiérdemelted! Meg fogod látni, hogy minden sokkal könnyebb, ha ellazulsz és tiszta fejjel gondolkodsz.

12. Hadész: Számolj le a haláltól való félelmeddel, mert az mindenképpen eljön, és nem válogat jó és rossz ember között. Valójában a halál nem más, mint a béke és a feloldozás egy olyan világban, ahol a vég nem, csak kezdet létezik.

13. Poszeidón: Az elméd is olyan, mint a tenger, hiszen a tudat az, ami a víz felszíne felett látható, de a tudatalatti az a mélység, ahol az igazi titkok, kincsek rejtőznek.

14. Athéné: A bölcsességet nem könyvekből és másoktól, hanem a mindennapi tapasztalásaid közben szerzed meg. Ha valamit feleslegesnek, unalmasnak látsz, akkor vizsgáld meg más szemszögből, mert így sajátíthatod el az igazi bölcsességet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló