Kik a legóvatlanabbak a szerelemben?



Vajon melyik öt csillagjegyet éri a legtöbb csalódás?A horoszkópban szereplő tizenkét csillagjegy között nem egy már-már túlzásba viszi az óvatosságot, ha párkapcsolatról van szó, de mellettük akadnak, akik túlságosan óvatlanok, emiatt rengeteg csalódás éri őket.

Az alábbi öt csillag különösen meggondolatlan ezen a téren.

Ikrek: Elég neki néhány kedves szó, bájos, megnyerő mosoly, hogy az Ikrek máris úgy érezze, hogy mindez annak a jele, hogy az adott személy be akarja hálózni. Hihetetlen, hogy ez a csillagjegy mennyire téves következtetést tud levonni az alapvető udvarias gesztusokból.

Az Ikrek egy pillanat alatt bebeszéli magának, hogy szerelmet talált, de ahhoz sem kell több idő, hogy álmodozni kezdjen, fejest akarjon ugrani az érzésekbe, pedig a másik fél csak kedves akart lenni hozzá, semmi több.

Ebből következik, hogy az Ikrek akkor csalódik nagyot, ha randevúra hívja az illetőt, aki nem érti az érdeklődést. Ha az Ikrek mégis esélyt kap a szerelemre, a romantikára, akkor addig sóvárog, amíg meg nem fojtják a saját érzelmei.

Rák: Mindegy, hogy férfi vagy nő született ebben a csillagjegyben, mert minden Rák hihetetlenül megbízható és hűséges partner, aki rendkívül mélyen érez, erősen kötődik a szerelméhez, a párkapcsolatba pedig mindenét beleadja.

A Rák feltétlen, világos és egyértelmű szeretetet táplál a kedvese iránt. Az érzéseit nem tudja eltitkolni, mert az őszinteségben és a nyitottságban hisz. Sajnos éppen ez az, ami annyira sebezhetővé teszi, mert minden párkapcsolatába beleveti magát, de csak később ébred rá, hogy a választottja nem érdemli meg.

Szűz: A rugalmas és ösztönös Szűz keményen és maximalistán végzi a munkáját, a problémáit nem temeti el, hanem mindig megoldja azokat. Jellemző rá, hogy sokat gondolkodik és aggódik, mégis biztos benne, hogy a kezében tudja tartani a dolgokat.

A szerelemben mégis sokat csalódik a Szűz, mert elkapkodott gyorsasággal ugrik bele a párkapcsolatba, amikor egy vonzó, érdekes személlyel randizik, ám hamarosan ráébred, hogy megint kicsúszott a lába alól a talaj.

Vízöntőt: Ennek a csillagjegynek utánozhatatlan a személyisége, amivel ő maximálisan tisztában van, ezért nem hagyja, hogy keresztülnézzenek rajta az emberek. Szinte mindig sikerül felhívnia magára a figyelmet, olyankor pedig szívesen flörtöl, randizgat a számára vonzó, érdekes emberekkel.

A Vízöntő hajlamosan gyorsan beleugrani egy párkapcsolatba, ami csak addig a pontig működhet, amíg a partnere nem próbálja megsérteni a Vízöntő a komfortzónáját. Amikor felmerül az elköteleződés kérdése, akkor nagyon csalódik a függetlenségét féltő Vízöntő.

Halak: Ennek a csillagjegynek a szülötte nagyon jól tudja, hogy milyen kockázatokkal jár egy párkapcsolat, hiszen előtte nem titok, hogy mennyi minden miatt lehet csalódni a szerelemben, de ennek ellenére hajlandó belemenni a viszonyba, mert az biztonságot és melegséget nyújt a számára.

A ragaszkodó Halaknak mélyek az érzései, nehezen engedi el a partnerét. Az is visszatérő hibája, hogy nagyon gyorsan elmerül az érzelmekben és semmit sem tanul a korábbi szakításaiból. A Halaknak szüksége van a párkapcsolatra, amivel kapcsolatban úgy érzi, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, még akkor is, ha már többször összetörték a szívét.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló