Benned is él egy kis Buddha



A csillagjegyed szerint bölcsesség, tudásszomj, a természetet szeretete, esetleg valami más jellemző rád ugyanúgy, mint Buddhára?Kos: Az életfilozófiád az, hogy szenvedni kell ahhoz, hogy elérj és megérts bizonyos dolgokat. Buddha is úgy gondolta, hogy az élet szenvedés. Tudod, hogy mindennek ára van, a kemény munka, csalódás, fájdalom pedig mind nemesít. Ezek által válsz többé.

Bika: Igazi állatbarát vagy, akinek nem jelent nehézséget az állatok nyelvének megértése. Kifinomult és természetes a személyiséged, ez pedig Buddhára utal, aki a vadonban figyelte meg a természetet és az állatokat, hogy tőlük tanulja meg például azt, hogy hogyan kell csendben várni, türelmesnek lenni és megérteni az ok-okozati összefüggéseket.

Ikrek: A tudásvágyat örökölted Buddhától, hiszen mindent meg akarsz érteni. Érdekel a világ működése és a reinkarnáció. Téged az visz előre, hogy folyamatosan hajt a tudásvágy. Buddha tanításainak mindegyike hozott tudásból származik, ezzel pedig te is rendelkezel.

Rák: A végtelen türelmedben mutatkozik meg Buddha. Az emberek hajlamosak téged zaklatni a gondjaikkal, bajaikkal, tőled várnak tanácsot és segítséget. Te azonban mindenkit, még a veled goromba és gonosz személyeket is, türelemmel és szeretetteljesen fogadsz.

Oroszlán: Benned Buddhának az az énje él, amelyik még az előtt volt, hogy bölcs és megvilágosodott személlyé változott volna, tehát az ifjú herceg, aki palotában élt, imádták és mindene megvolt. Idővel veled is meg fog történni ugyanaz, ami Buddhával, tehát meg fogod látni az összképet és megvilágosodsz.

Szűz: Buddha minimalista életszemlélete fedezhető fel a személyiségedben, hiszen csak annyit akarsz, amennyire biztos, hogy szükséged van. Te nem kezdesz gyűjtögetni, nem akarsz bőséget, nem vágysz a legnagyobb, legdrágább, legszebb dolgokra. Szívesen költesz magadra és másokra, de arra törekszel, hogy ésszel váltsd valóra a vágyaidat.

Mérleg: Buddha bölcsessége mutatkozik meg benned és a mindennapjaidban. A lassúságod, óvatosságod és megfontoltságod mind arra utal, hogy bölcs vagy, ám nem tartod meg magadnak a bölcsességed. Szívesen segítesz másoknak úgy, hogy okosan rávezeted őket, hogy mit kellene tenniük. Senkitől sem akarod elvenni a saját életleckéjét.

Skorpió: Ahogy Buddha, úgy te is csodás képességekkel rendelkezel, hiszen ő is hitt a csodákban és nem akarta mások előtt bizonygatni a tehetségét. Te még hajlamos vagy arra, hogy mások előtt fitogtasd a képességeid, erőd, mert vágysz arra, hogy lenyűgözd őket, mégis jó úton jársz.

Nyilas: Azon dolgozol, hogy megismerd önmagad, az igazi természeted, vágyaidat, emiatt megállíthatatlanul haladsz a megvilágosodás felé, miközben nem a célt tartod a legfontosabbnak, hanem az odavezető út milyenségét.

Bak: Kifejezetten igényled, ezért szívesen elvonulsz a világ elől, ami Buddhára utal, hiszen te sem félsz a függetlenségtől, a szabadságtól, a magánytól, mert mindebben békét, nyugalmat, az önmegvalósítás lehetőségét látod. Nem korlátozod, hanem próbálod minél szabaddá tenni magad.

Vízöntő: Közvetlen, nyitott vagy másokkal, akik bízhatnak benned, mert te is megbízol bennük. Képes vagy őket egy nagy közösségé formálni, ahol mindenki barátja mindenkinek. Buddha se kérte, hogy kövessék, az emberek mégis a nyomába szegődtek.

Halak: Spirituális mesterként mutatkozik meg benned Buddha, hiszen te magad is tanító vagy. A mélyről jövő tudásodat hozhattad az előző életedből is. Ezt, és a jelenben tanultakat, szívesen átadod másoknak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló