Hogyan éled meg a szívfájdalmat?



A csillagjegyek különbözőképpen dolgozzák fel, ha valaki csalódást okoz nekik, esetleg elhagyják.Az életben bármikor és bárhol érheti csalódás az embert, ez alól pedig az emberi kapcsolatok sem kivételek, hiszen még a legjobb barát is elárulhatja a másikat, ahogy a tökéletesnek hitt pár is csalódást okozhat, szakítást kezdeményezhet.

A szívfájdalom ilyenkor elkerülhetetlen, ám az már csillagjegyenként változó, hogy ki és hogyan éli meg azt, hogy összetörték a szívét.

Kos (március 20. – április 19.): Soha nem engedi meg magának a fájdalmat. Mindegy, hogy mennyire fájdalmas szakítás vagy csalódás érte, mert soha nem mutat gyengeséget.

Bika (április 19. – május 20.): Nagyon tud szenvedni, ha összetörik a szívét, de tudja, hogy jobb elengednie a fájdalmat, mert csak jobbat érdemel annál, aki képes volt őt elhagyni, vagy annál, aki becsapta.

Ikrek (május 21. – június 20.): Ez a csillagjegy nehezen bízik meg az emberekben, ezért csak megjegyzi, hogy igaza volt, ha elhagyják, csalódást okoznak neki. A fájdalmat akkor tudja elfogadni, ha hihető magyarázatot kap arra, ami történt.

Rák (június 21. – július 22.): Ha valaki összetöri a szívét, akkor abba szinte belepusztul. Ezt a fájdalmat úgy gyűrheti le, ha nem az exére, hanem a feladataira koncentrál, mert a Rák soha nem viszi be a munkahelyére a magánéletét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ha úgy érzi, hogy nem kapja meg azt a törődést, figyelmet, ami számára annyira fontos, akkor a legundokabb oldalával ismerkedhet meg a környezete. Ha az Oroszlán csalódik, akkor sokáig dédelgeti magában a bánatot, de ebből kifelé soha nem mutat semmit.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Ennek a csillagjegynek nem szokása sokáig őrizgetni a fájdalmat, ugyanis talán ő az, aki a legelőször megrázza magát és továbblép. Talán azért, mert sokat csalódik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Nehezen törődik bele a szakításba, emiatt biztos, hogy felajánlja a volt kedvesének, hogy legalább maradjanak barátok, mert neki még ez is többet jelent a semminél.

Skorpió (október 23. – november 21.): Soha nem felejti el, ha megbántják, elhagyják, de emelt fővel veszi tudomásul a döntést, ugyanis a Skorpió úgy gondolja, hogy rengeteg sokkal jobb lehetőség vár rá az életben.

Nyilas (november 22. – december 21.): Talán ez a csillagjegy az, amelyik a legkönnyebben túl tud lépni a szakításon, mert a Nyilas még akkor is nevet, ha a szíve darabokra hullt. Míg más a megszakadt szívét ápolgatja, addig a Nyilas bulizik.

Bak (december 22. – január 19.): Ennek a csillagjegynek ötlete sincs, hogy mit kellett volna másképpen csinálnia ahhoz, hogy a kapcsolat ne jusson el ideáig. Sokáig reménykedik az exe visszatérésében, de végül elfogadja a tényeket.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Ennek a csillagjegynek nem szokása az érzelmei kiteregetése. Ha valamiért összetört a szíve, akkor magába temeti a bánatát, mert az soha nem fordulhat elő, hogy gyengeséget mutasson.

Halak (február 19. – március 20.): Nem fél kimutatni a gyengeséget és a fájdalmát. Az érzékeny és érzelmes Halak biztos, hogy kiönti a szívét a legigazabb barátjának. Csak így tud szembenézni a szívfájdalma okával.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló