Buddha üzenete szeptemberre



Mire számíthatsz az ősz első havában?Kos: Ki kell lépned az árnyékból és új dolgokba kell belevágnod, mert ez hozhatja meg az életedbe azt a sikert, amire olyan rég vársz. A magánélet területén végre megtalálhatod azt a partnert, akivel tartós lesz a kapcsolatod. Ha már van párod, akkor új szintre emelkedhet a szerelmetek.

Bika: Felül kell vizsgálnod a kapcsolataidat. Számolj le azokkal a viszonyokkal, amelyeknek már semmi értelme, mert hiányzik belőlük az érzelem, a szeretet. Szeptemberben új ajtók nyílnak meg előtted, hogy olyan kapcsolatokat alakíthass ki, amelyek a jövőben gyümölcsözőek lesznek. A munkában remek ötleteid támadhatnak.

Ikrek: Ha visszatekintesz az életed elmúlt két évére, akkor azt láthatod, hogy néhány rossz tapasztalat ellenére, egy hosszabb, felfelé ívelő időszakot élsz, amiben persze értek rossz dolgok, de ez az élet rendje. Ez a boldog időszak szeptemberben éri el a csúcspontját.

Szeptemberben kreatívabb lehetsz a munkádban, az életedben és segíthetsz mások dolgaiban, amivel sikerélménnyel gazdagodhatsz. Olyan embertől kaphatsz pozitív visszacsatolást, akitől erre nem számítanál.

Rák: Buddha azt üzeni neked, hogy szeptemberben az otthonoddal és az ismerősöddel kapcsolatban kell komoly, néha nehéz döntéseket meghoznod, mert szükséged lesz arra, hogy megváltoztasd az életteredet.

Oroszlán: Buddha szerint rengeteg dolog sikerülni fog az életedben szeptemberben. A szerelemi életed is pozitív irányba fog változni. A családoddal, rokonaiddal ápolt kapcsolatod megerősödik, míg a munkahelyeden és a hobbidban több kreativitásra, kevesebb görcsösségre lesz szükséged.

Szűz: Buddha üzenete szerint melléd fog állni a szerencse szeptemberben, emiatt érdemes lesz vállalkozó szelleműnek lenned, hiszen mágnesként vonzhatód a pénzt. Az anyagi sikerek gyakoriak lesznek.

Mérleg: Buddha úgy látja, hogy nagyon érdekes lesz a szeptembered, mert az álmaid és a régi vágyaid valósulhatnak meg. Miközben megírod a bakancslistád, egy új románc, szerelem is szárba szökkenhet, ám a magánélet mellett a munkára is figyelj oda!

Skorpió: Buddha azt üzeni szeptemberre, hogy merülj el a tehetségedben, mert szeptemberben kamatoztatni tudod a kemény munkával és kitartással szerzett tudásodat. A havi bolygóállások jó hatással lesznek a pénzügyeidre.

Nyilas: Buddha szerint sikert és hírnevet szerezhetsz szeptemberben, de csak akkor, ha szorgalmasan megküzdesz a munkád gyümölcséért. Az ősz első havában olyan fordulópontra számíthatsz, ami elhozza neked a barátokat, a házat vagy a beteljesült álmokat.

Bak: Buddha szerint érzelmileg és lelkileg sokkal erősebben fogsz kötődni néhány emberhez szeptemberben, mint korábban. Az ősz első havában anyagi gyarapodás is várható. Szeptemberben azzá válhatsz, aki mindig is lenni akartál.

Vízöntő: Apránként adagolva, de a szeptember elhozhatja neked az anyagi jólétet. Az ősz első havában utazz el valahova a spórolt pénzedből, hogy új kalandokkal és ismeretségekkel gazdagodhass. Ha párt keresel, akkor szeptemberben megéri új kapcsolat után nézned. A munkahelyeden nyugodt hónap várható.

Halak: Buddha üzenete számodra az, hogy szeptemberben eldöntheted, hogy most, vagy soha alapon, megvalósítod az álmaidat. A kapcsolataid terén lesz, akinek búcsút intesz, míg a szerelem barátsággá szelídülhet. Jegyezd meg, hogy az álmok megvalósítása mindig áldozatokkal jár! A szerelemben kaphatsz egy második esélyt.

(Forrás: avilagtitkai.com)

Ajánló

Ajánló