A jó párkapcsolatot is képes tönkretenni ez a négy csillagjegy



Féltékenységgel, belső bizonytalansággal és arroganciával pusztítják magukat és a szerelmi viszonyukat a leginkább önromboló csillagjegyek.A horoszkóp az egyik legjobb bizonyítéka annak, hogy az emberek az élet minden területén különböznek, így a szerelemben is, ugyanis míg az egyik csillagjegy el sem tudja képzelni az életét úgy, hogy nincs partnere, addig a másik jegy szülöttét már magával az ötlettel, hogy találjon párt magának, ki lehet kergetni a világból.

Abban viszont megegyezik mind a tizenkét csillagjegy, hogy megpróbálnak párt találni és esélyt adnak a szerelemre, ám ennek az eredménye az lehet, hogy még egy jól induló párkapcsolatot is tönkretesznek az önpusztító viselkedésükkel.

Az alábbi négy csillagjegy különösen ön- és kapcsolatromboló. Te köztük vagy?

Oroszlán: Ezzel a csillagjeggyel alapvetően nem lenne semmi baj, elvégre az önbizalma rendben van, pontosan tudja, hogy mennyire nagyszerű pár a partnerkapcsolatban. Ez azonban csak a viszony elején igaz, mert akkor sugárzik belőle az érzelem, az öröm és az élvezet, ám ahogy telik az idő, úgy múlik a varázs.

Hamarosan kitör belőle a büszkeség, az önteltség, a nagyravágyás, amivel szépen tönkreteszi a kapcsolatot. Az Oroszlán folyamatosan igényli a figyelmet, a csodálatot, de amikor az érzelmek csökkennek, akkor ő már nem tünteti ki ugyanezzel a párját. Az arroganciája és a kötekedése elpusztítja a kapcsolatot, de az Oroszlánt is.

Skorpió: Ez a csillagjegy szabályosan berobban a párkapcsolatba. A Skorpió hatalmas ambíciókkal, lendülettel és szenvedéllyel indul neki a viszonynak, ám még ennél is nagyobb hévvel rombolja le a szerelmet. A Skorpió nem kizárólat önmagát pusztítja el, hanem a párját és a közvetlen környezetét is.

Ennek a csillagjegynek a viselkedése teljesen érthetetlen, mert alapvetően szerethető, mélyen érző ember. A baj az, hogy amikor valaki igazán közel kerül a lelkéhez, azt birtokolni akarja a Skorpió, aki emellett még őrülten féltékeny is mindenkire, aki csak egy pillantást mer vetni a párjára.

Bika: Ez a csillagjegy rendkívül szerethető, érzékeny és szenvedélyes, ám van egy rossz szokása, amit nagyon kevesen ismernek vele kapcsolatban, ugyanis a Bika hajlamos megijedni a saját érzéseitől. A megnyerő stílusával könnyen csábít, de előfordul, hogy esélyt sem ad a szerelemre és inkább lekoptatja a másikat, mert egyszerűen túlrémisztőnek találja az érzelmeket.

Ezt követően a saját rögeszméi miatt szenved, hiszen őrülten vágyik a párkapcsolatra, biztonságra, szeretetre. Ha mégsem ijed meg az érzéseitől és esélyt ad a párkapcsolatnak, akkor a Bika rendkívül birtokló és ellenőrző partnerré változhat.

Ikrek: Kívülről rendkívül szórakoztató, vidám, optimista, könnyed teremtésnek tűnhet ennek a csillagjegynek a szülötte. Az Ikrek a kezében tartja és irányítja a dolgokat, pozitívan szemléli a világot, az energiája pedig soha nem fogy el, ám mindez csak a külvilágnak mutatott képe, mert legbelül folyton gyötrődik.

A lelke mélyén állandóan szorong, bizonytalan, és kicsit sem hiszi el, hogy a párja tényleg szereti és neki is fontos a kapcsolatuk. Az Ikrek problémáinak gyökere a belső bizonytalanságban keresendő. Az is jellemző rá, hogy nem értékeli eléggé önmagát és folyton harcban áll önmagával.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló